DAG 11

Idag åkte vi från Hot Water Beach till Waitomo, bussen gick redan vid 7:15 så man var lagom trött idag! Vi stannade som vanligt längst vägen och gick vid en flod, va väldigt vacker natur, gick också igenom olika grottor. Känns alltid som man är på en klasstrip när vi stannar på såna här ställen för alla går alltid på ett led och så har vi en "lärare" då som är busschauffören hahah.

Det vi har haft otur med känns det som eller så kanske det alltid är såhär är vädret, har regnat nästan varje dag här i Nya Zeeland. Men sen 5min senare kan solen skina, så det varierar väldigt mycket. Oftast när vi vaknar på morgonen är det igenmulet dock så man vill inte riktigt ta på sig shorts utan har det nerpackat istället i "dagsväskan".

I Waitomo finns de massor av grottor så vi köpte ett pass där man var i grottan 3h och hade en donut som man flöt på o bar på. Vi hade våtdräkt men det var ändå så sjukt kallt, aldrig varit så kall under så lång tid. Men var också så häftigt! Vi hoppade från några vattenfall (inte superhöga hahah). Det bästa var när vi åkte som i ett tåg och höll i varandras fötter och ledaren drog oss framåt, då kunde man lägga sig ner o kolla upp i taket där alla lysmaskar var, det var riktigt häftigt! Det var en spännande upplevelse som jag är nöjd över att jag gjorde men jag skulle inte göra om det pga det var så kallt. Då skulle jag åka i en båt istället o kolla på lysmaskarna men de var absolut värt o göra som första gång!

Här svajade bron så sjukt mycket!

Klasstrip hahah

Vi i de snygga våtdräkterna, sen gick vi in i grottan o fick inte ha med oss någon kamera. Efter grottan fick äntligen duscha varmt, sedan fick vi soppa o bagels och det var vår middag. Det var allt om den här dagen.

CIAO

  • Nya Zeeland
  • Nära RD , Waikato , Nya Zeeland

Gillar

Kommentarer

Patrik
Patrik ,
Jättefina bilder och kul läsning för oss här hemma i Sverige. Fortsätt ha kul och njut av Er fantastisks resa😀
malinenglund
malinenglund,
Tack så mycket Pappa och det ska vi absolut ha 😄 kram nouw.com/malinenglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229