Äntligen bra väder

Det kommer ett litet sent inlägg den här veckan men det har hänt mycket enda sen i lördags så har inte riktigt hunnit blogga. Busy woman! Måste bli bättre på att skriva på typ söndagar för de är blir svårare och svårare att komma ihåg vad man gjorde. Som tur var så är man duktig på att ta bilder så får komma ihåg veckan på det sättet.

Hade min första inlämning i veckan i alla fall. Är lite läskigt för man vet inte riktigt vad som förväntas av en, vilken nivå plugget ligger på. När man frågade läraren så var hon väldigt chill så jag hoppas hon rättar så med. Har verkligen tänkt på det nu vilken skillnad det är på skolan här. Särskilt i ett ämne, konstruktionsmaterial. Det är en sån låg nivå så det är skrattretande ibland hahah. Och andra gånger tar hon upp saker som ska vara självklart från Kemin som man läste på gymnasiet alltså 5 år sen... Till exempel om hon ska beräkna när två linjer korsar varandra ska man mäta med en linjal sträckan och multiplicera med tex tryck/mm. MED LINJAL?? Så ovetenskapligt hahah. Och idag på lektionen gick hon igenom pythagoras sats... Det var faktiskt en i kursen som frågade varför vi väljer att studera en termin här när ingenjörsskolorna i Europa är så mycket bättre. Förklarade att vi såg det som en semester här hahah. De andra kurserna tycker jag ändå håller samma nivå som där hemma.

På torsdagen gick vi ut till Ivy, hade bjudit lite andra svenskar och internationella men det var bara de svenska som kom hahah. Men vi var ca 15st som var här och förfestade så det var väldigt kul! På fredagen pluggade jag och på kvällen hade vi en myskväll hemma med film, precis det jag behövde! På lördagen var det toppenväder, 24 grader och sol. Så då passade vi på och åkte till en strand och solade, åkte till Camp Cove. Tog med oss lunch så var där hela dagen, SUPERSKÖNT! Söndagen var det utflykt som gällde, då åkte vi till Blue Mountains och gud vad vi gick. Var väldigt fin utsikt men det kom man till direkt, man kunde sen hikea ner till själva dalen vilket vi gjorde. Det var helt sjukt mycket trappor! Totalt tog det 2,5h hela hikean och vår hike till dalen tog 1,5h varav 1h var BARA trappor. Mina knän gjorde så ont i slutet och allas ben skakade hahah. Hade gått 108 våningar stod det, men det jobbiga var att de var inte lite trappor och sen lite vanlig gång utan det var KONSTANT trappor i 1h. Knappt att jag rekommenderar att gå ner till dalen pga fick så ont i knäna i slutet. Men generellt sett var det en trevlig utflykt att göra. Tog dock 3,5h att åka dit så var totalt 7h på buss och tåg. Åkte hemifrån 7 och kom hem 19 hahah.

Men det var det jag upplevde denna vecka, lite bilder:

Bilder från en promenad jag, Alice och Evelina tog på onsdagen. Hittade en bokhylla med massor böcker som man kunde ta gratis. Tror det var lite ta och ge bokhylla. Var flera böcker som var svenska. Hittade "män som hatar kvinnor" trilogin på engelska, perfekt att kunna läsa här!

Jag, Greta och Lotta innan utgången i torsdags.

Utestället Ivy har ju pool på taket, väldigt coolt faktiskt!

Dagen efter körde vi en bakis lunch med Mc Donalds vid stranden, riktigt drömmigt! Jag slog på stort och tog Big Mac meny + en cheese. Njöt väldigt mycket!

Från vår middag i fredags och en fin bild på en färgglad fågel.

Från stranden i lördags.

Blue Mountains, riktiga turister med en karta! (Hahah kolla på telefonen till höger)

Borde vara en reklambild för gratis ryggsäckarna vi fick från skolan hahah.

Hela hiking gänget, Emma, Alice, jag och Malin.

Alla dessa trappor alltså...

Här får man ändå en bra bild över hur branta trapporna var!

Det var allt från förra veckan. Ska försöka vara bättre och få upp ett inlägg om denna vecka på söndag/måndag, så stay tuned.

CIAO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229