Header

Hejsan alla fina och förlåt att jag och Malin inte har bloggat på ett tag, men vi ska försöka bättra oss. Jag har faktiskt inte gjort så mycket under tiden jag inte har bloggat eller jo, jag har faktiskt sovit ute med Malin på hennes altan och det var sjukt roligt! men vi sov bara 2 timmar ungefär. Vi tittade på film och åt godis, pratade och sånt, vi somnade klockan 3 och vaknade 4 och vi gick in klockan 6 för att vi fryste. Jag och Malin har badat väldigt mycket under det här veckorna mest på björnön. Jag har shoppat väldigt mycket också under veckorna tycker jag. På tisdag åker jag till min stuga och jag har inget internet där bara när jag är och handlar så ska försöka blogga då. Nu kommer det lite bilder.

Kram /Engla 

Från när jag och Malin sov ute 

Från idag, var på stan med Sofie 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Planerna för idag är inte så stora förutom att jag ska vara med Jennifer. Vet inte riktigt än vad vi ska göra men vi måste avsluta vår frågestund på VideoFyMe. Sen likväl ska jag springa på vårt löpband och bara ta det lugnt. Det blev ett snabbt inlägg, men vi hörs snart igen 

Kram/ Engla 

Bjuder på en gammal bild på mig och Jennifer 

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

I torsdags så red jag och Malin på Ellens häst Plexus, det var sjukt roligt att rida igen, har inte ridit på 5 år så det var så underbart att sitta på en häst som man inte har gjort på riktigt länge nu. Jag hoppade även 60 centimeter, det var skit roligt asså.. Vill verkligen göra om det igen. När vi hade ridit klart så gav vi några morötter till Plexus och fixade lite sen åkte vi hem till Västerås. När vi kom hem åkte alla hem till sig och duschade och åt mat, sen kom alla till mig för att vi skulle sova över, vi hade roligt och så. 

Ja de var allt, jag hoppas att ni har det bra, så ses vi Kram/ Engla 

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Som ni kanske har märkt har vi raderat våra gamla inlägg för att vi vill förbättra inläggen. Vi har även bytt heander som ni ser. Vi ska försöka blogg mer nu för att det är sommarlov och då har man kanske mer att skriva om. Vi kommer även tipsa om mer produkter och göra dagens outfit oftare. Vi kommer att försöka blogga nästan varje dag under sommarlovet, mest när vi gör något roligt som man kan skriva om. Vi hoppas att ni har ett bra sommarlov och så får ni ha det så bra, så ses vi snart! Vi bjuder på en bild från skolavslutningen. 

Kramar /Engla och Malin 

Likes

Comments