Header

Wohoo! Helgen var fan väldigt bra! I fredags åkte jag in och kollade på studenten med Linnea, Hilma tog ju! Så vi var inne under ursprunget och flaket! Sen åkte jag hem och vid 15 åkte jag, Moa, Sandra, Linnea och klara till flyget för att dra till Göteborg/Borås! Där vi var på alienera och såg Håkan!!! Sjukt kul, väldigt varmt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello m8s!! Kom hem för en liten stund sen från le jobb, jobbade 14-19 i mina nya kläder,ser ut som flygvärdinna men ska ju bli värdinna så det kanske är logiskt! Men iaf igår efter jobbet åkte jag in till stan och träffade kompisar,kom hem vid tre och sov som en jävel 😊 morgondagen består av matte&donken plugg!!

Likes

Comments

Är mkt trött på skolan, tog ogiltig sovmorgon imorse, igen, men känner att jag har personligen tagit sommarlov! Har ungefär 4uppgifter/prov kvar, men tar aldrig tag i dom 😖 Men är så jävla less på den här skiten nu, vill bara ha lov nu, helst igår!!
Tog mig iaf till skolan i någorlunda tid, sol bestod av 1 lektion, där allt vi gjorde var att få reda på nationella resultatet och slutbetyget i engelska, känner mig nöjd. Sen hål i förevigt, sen matte där vi förberedde muntliga, fick svåraste uppgiften sol jag själv knappt fattar med integraler och primitiva funktioner 😭 sen sluta vi!!! Drog hem, chilla, åkte på match, det gick mkt bättre än tidigare matcher!

Likes

Comments

Trött som fan är jag, men inte sover jag för det nej! Jobbade från 11,45-20 idag, rullade på, var folk heeeela tiden. Sen drog jag hem och vid nio gick jag på en två timmars promenad med Hilma,det var kul, fint osv!

Imorgon dock! Ska jag,Malin, ägna hela dagen åt plugg så jag blir klar med skiten någon gång!!! Har nationella i matte på tisdag, 3c, RIP, klarade knappt nationella i matte 1c 😖

Likes

Comments

Tog mig upp till första lektionen 8,15 för en gångs skull! Har de 3 senaste veckorna inte varit på nån av 8,15 lektionerna typ, kommer in vid 10. Men holy shit vad jag är less på skolan, det är så mycket stress och press och sånt men men! Annars har jag spenderat dessa veckor med jobb,jobb, jobb! Ska utbilda mig så ska även plugga Donken! Sen har jag umgåtts med kompisar, firat 18-åringar, kollat på bal osv! Åkte förra helgen också till Sundsvall för att kolla på min tremännings konfa, shit va fort tiden går, dom växer så fort,haha! Sen fotboll har jag också spelat. Vart på läger. Haft fullt upp (:

Likes

Comments

Idag är det måndag, usch och fy! Måndagar brukar ändå vara helt ok, då vi har sovmorgon till 11,20! Men dagen till ära var jag och Agnes på badhuset 9,15, redo att livrädda då vi missat tidigare gånger! Efter det kom vi lagomt till skolan till engelskan där vi hade muntligt engelska, gick åt helvete! Sen hade vi arkitektur och sen var det slut!!
Men helgen var iallafall bra, det var ju camp igge med laget, det var kul fick dock typ hjärnskakning när vi körde irländsk julafton och jag klippte backen det första jag gjorde, seriestarten mot Sveg gick åt helvete, precis som jag tror att denna vecka också kommer göra, men man får hoppas på det bästa!!

Likes

Comments

Det här är det ända min kamerarulle består av just! Har de senaste dagar/veckorna har mestadels bestått av skola, plugg, jobb, lite fotboll. Det är typ det, inget annat! Längtar så mycket till sommarlov, för nu är det nog med plugg, är så less!

Likes

Comments

Spenderade 3 dagar av mitt lov i London, jag och moder jord åkte dit och träffade min syster! Det var feeeeett länge sen, så det var jättekul att ses igen :)) Det var också första gången jag var i London och jag älskar't! Det var jättemysigt, vi gick bl.a. På Lejon Kungen musikal, musikal är väl inte det jag föredrar mest i världen, men det var kul, sen gick vi runt på stan. Sista natten började vårt hotell brinna och drog ute i typ 1h i pyjamasshorts med resten av alla förvirrade hotellgäster!Dock var vi ju inte där så länge och hann göra supermycket för både jag och mor hade jobb. :P

Likes

Comments

I Torsdag åkte jag upp med elly till fjälls och var där med hennes familj osv! Åkte längd (1MIL!!! Dock drog kiara mig :3) sen åkte vi skoter, pimpla osv. Det var kul! Kom hem imorse, tog en promenad med Julia och Charlie! Sen åkte jag och min farbror ut och övningskörde, e lite rostig på det nu hehe, så blev lite hackigt ibland! Efter det kom jag hem och började packa för imorgon åker jag till LONDON!!!

Likes

Comments

Vafan är det hääär då!? Är mer snö nu än vad det var i jul! Är less på snön, trodde den hade gjort sitt för nu,men nej får man pölsa ut i snön och ta med sig snöplogen typ :((((

Likes

Comments