Saker jag ser fram emot

Hej godingar! Hoppas allt är bra med er, själv är jag supertrött och omotiverad till det mesta just nu. Så jag tänkte dela med mig utav lite saker som jag ser fram emot och även min dag i bilder.

- Våren

Nej men snälla jag har aldrig längtat så mycket efter våren som jag gör just nu. När gruset sopas bort från gatorna och snödropparna blommar i dikeskanten, fåglarna har ju börjat kvittra sådär härligt som dem gör när våren kommer och det härliga vädret som varit de senaste veckorna har fått mig att längta ännu mer. Tänk när man kan börja klä sig i tunnare kläder och sitta ute och dricka en kaffe i vårsolen under tiden man dagdrömmer om sommaren, haha ni förstår ju att jag längtar. Idag köpte jag med mig en bukett med blommor som iaf påminner mig om våren.

- Alla hjärtans dag

Alltid en dag som får mig på lite extra bra humör. Jag och Oscar har egentligen ingenting planerat inför söndag då vi båda jobbar. Men vi ska försöka laga någon god middag här hemma och bara mysa i varandras sällskap. Det är helt sjukt att jag och Oscar firar vår 10:e alla hjärtans dag tillsammans i år! <3


- Fettisdagen

bara två dagar efter alla hjärtans dag så är det ju Fettisdagen. Semlor är ju något av det godaste jag vet! Ska direkt efter jobbet på tisdag åka och köpa med mig några semlor hem till mig och Oscar.


- En sommar på Smögen

Detta är väl det som jag ser fram emot mest. Oscar ska nämligen jobba på Smögen i sommar så när jag har tid och semester så kommer jag åka till honom och vara där. Ska bli så härligt att spendera dagarna på en klippa vid havet med massor av sol och bad. Ska inte ha några måsten utan bara fokusera på att vila upp mig i sommar.

Gillar