HAPPY THOUGHT ONLY


Gokväll på er, hur sjukt är det inte att det redan är fredag? Jag tänkte det kunde vara kul att lista tre saker som jag ser extra mycket fram emot denna helg, så här kommer det!

1. Ta min tid att bara njuta och ladda batterierna. Den senaste tiden har varit ganska hektisk och jag ser verkligen fram emot att kunna slappa litegrann och bara mysa!

2. Taco-kväll med min kärlek. Jag älskar, älskar, älskar tacos så jag ser fram emot att duka upp en stor tacobuffé framför idol ikväll.

3. Sovmorgon! Finns det något härligare än att få sova lite längre på helgerna? Tror inte det. Sen att man inte har några måsten att göra är så skönt. Ska tända en massa ljus och äta frukost i en evighet haha.

Detta var några saker jag ser fram emot denna helg. Har ni några speciella planer inplanerade? Det finns ju inte så mycket man kan göra på helgerna då man helst ska undvika att vistas ute just nu. Men har ni lite tips på vad man kan hitta på tar jag gärna emot det. Jag har ju själv fastnat i en period där jag pysslar och gör om saker hemma. Skulle ni vilja se ett inlägg om det? Kram

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.90