Header

I Love this girl a loooooot

I lördags så hade gulliga Moa fixat biljetter till Collage football game till oss. Så direkt när jag kom hem så hämtade jag upp Carro och körde mot San José. Galet mycket folk och en väldigt spännande match! De är så kul när man förstår spelet! Stanford vann vilket var super kul! Efter matchen åkte vi och hämta upp Alex sen drog vi hem till Carro. Blev de nattbak och film mys. Somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt. Men hade de så mysigt så de var det värt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och mitt glittrande kommer nog aldrig ta slut. När jag kom hem från Hawaii så låg dessa och väntade på mig. Sparkling Nike shoes. En av mina bättre köp lär jag erkänna. Så himla nöjd är jag!
Nu lär jag sussa. Vart en super lång dag och kortare lär dom inte bli.

Likes

Comments

Så här fint var det häromdagen när jag skulle upp och jobba. Får aldrig nog av denna underbara utsikt!!

Likes

Comments

Jag utser mig här med till den sämsta bloggaren genom tiderna. Men jag har mina ursäkter. Både min dator och mobil vill ej sammarbeta mellan mig vilket gjort de svårt att blogga. Sen har jag haft besök och de har varit mycket äventyr och jag har även varit bortrest. Men ska faktiskt försöka ta mig i kragen att komma igång igen. Börjar få ångest att jag inte har så långt kvar och att jag inte bloggat något. Så rädd att glömma bort vad jag har varit med om och de är även roligt att kunna kolla tillbaka på bloggen senare lite då och då! Så ska faktiskt försöka börja från där jag avslutade mitt senaste inlägg!
Puss och kram

Likes

Comments

Just nu viker jag bara tvätt och försöker komma in i vardagen igen. Känns konstigt att ta på sig långbyxor och mjukis tröjor efter en veckas härlig värme. Cali bjussar inte direkt på 25 grader och sol längre.

Likes

Comments

För någon helg sedan så var det Fleet Week i San Francisco. På lördagen och söndagen hade Blue Angeles air show. Så på söndagen tog vi segelbåten ut i The bay och kikade på showen därifrån. Måste erkänna att det var riktigt häftigt. Det var dessutom första gången en kvinnlig pilot som körde i Blue Angeles! Efter showen så åt vi middag på Yatch cluben. Jag och min värdmamma tog vår klassiska Cosmopolitan haha. Och så åt jag självklart min favorit rätt!

Likes

Comments


I söndags så mötte jag och Alex upp Stephen och David för att gå på football. Killarna hade fixat grymma biljetter till oss så det var så himla najs. Det var de typ de sjukaste jag upplevt. Sån himla stämning var det. Det kommer definitivt bli flera gånger eftersom jag inte riktigt förstår hur spelet går till och vill faktiskt lära mig.

Likes

Comments


Igår var barnen lediga från skolan. Taylor hade reunion med några kompisar och jag tog Catie till ett pumpkin patch. Där fanns de hoppborgar och lekstugor och självklart massa pumpkins. Super mysigt var de! Caties kompis Ryan var också där så då åkte Catie hem med honom och lekte ett tag. Vid halv 3 hämta jag upp henne sen åkte vi hem och dela ut blad för halloweenfesten som min host family ska ha. Sedan resten av kvällen tog vi bara de lugnt. Så det var en väldigt lugn dag vilket var skönt!
Älskar hur alla går all in för halloween här. Alla hus är så pyntade och läskiga haha!

Likes

Comments

Vet inte vart jag ska börja någonstans.
Vet inte om jag ska vara glad för att jag haft världens bästa helg eller om jag ska vara ledsen för att den är över. Kan verkligen inte beskriva hur otroligt bra denna helg har varit. Fått umgåtts med mina bästa Calibrudar och träffat på andra otroligt härliga människor. Är så avundsjuk på dom som bor här och lever de här California livet jämt. Önskar att alla kan få uppleva en sån bra helg som jag haft denna helg. Den delar första plats med clearlake i somras vilket, ja, menas att de är typ det bästa som hänt i mitt liv.

Har så mycket bilder så jag inte ens vet vilka jag ska visa.

Likes

Comments

Denna underbara plats har så himla fina stunder. Ibland känns de som allt är en ren dröm. Att jag bor i denna fantastiska stad och får uppleva allt detta. Känns inte som att det är verklighet. Är så rädd att glömma bort detta år bara för att de känns så himla overkligt. Det är så många gånger jag bara lär stanna till och inse att jag får göra denna häftiga resa och att det faktiskt händer. För ord kan inte beskriva hur mycket jag får uppleva och se här och ord kommer inte kunna beskriva hur tacksam jag är för att få bo just här i denna underbara stad med just de människorna jag har runt omkring mig.

Likes

Comments