Molly S

Min vardag


Vi kommer väl alla till insikt en vacker dag.. Så kan man säga och luta sej tillbaka, när man är ... gammal :-)Visst tyckte o tänkte man annorlunda när man var 10, 16 och 20år jämfört med när man är vuxen. Och sen ja, vi ändrar ju uppfattning om saker o ting, ändrar tankar och får givetvis nya insikter och lärdomar ju mer vi lever. Eller hur?Mycket skriverier nu om Molly Sandén. Hon hade själv valt att radera sina bilder på Instagram. Ville börja om. Kände inte att hon stod för bilderna. De kändes falska.


Visst är det lite så, det kan man väl inte sticka under stolen med, att de flesta bilder som läggs upp på Facebook o Instagram och all annan social media, speglar eller försöker spegla "det perfekta" livet. De flesta som pysslar med tex bloggar och sånt, skriver nog under på att 1 selfie betyder ca 10 tagna bilder, innan man är nöjd med allt.


Samma gäller om bilder på middagar eller annat. Man vänder o vrider på saker, lägger upp fint, allt för att fixa till "den där bilden" som ska duga. Och ändå när vi har donat så finns det så många som fixar det hela ännu bättre. Och kanske gör det att vi känner oss mindervärdiga. Att det vi själva gör inte duger. Vi kämpar och försöker men..Lite samma känsla är det nog när det gäller oss själva. Vi försöker att må bra, till vi proppas med "alla andra" som verkar vara bättre, ha allt vi saknar och som fixar allt liiite bättre än vi själva.


Det är den bilden som målas upp och det kan vara jobbig att klara av. Jag undrar själv hur jag hade mått om jag varit runt 16år idag, och haft alla dessa sociala medier kring mej. Sett alla snygga, perfekta och lyckliga människor överallt. Hur tror du att du mått, du som är i min ålder nu? Lite skrämmande tanke känner jag iaf.


Även fast jag idag är vuxen, och vet bättre, så faller man ju dit. Eller hur? Allt är inte på topp varje dag. Verkligen inte. Det är familj, vänner, arbetet... livet helt enkelt som är som det är. Ena dan si och andra så. Men så ska det väl vara också.


Två bra meningar är dessa: "Även den jobbigaste dagen, har bara 24 timmar" och "Du har inte ett skitliv, bara en skitdag". Tycker de är riktigt bra!Sen om man är kändis då... som Molly.. Jag tror att pressen är större då givetvis. Alla sätter en mall på en. Man börjar sin karriär liten o söt. Oskyldig. Får många fans, många unga som ser upp till en. Klart som tusan det blir krock i huvudet då, när man själv känner att man förändras. Klart som tusan att Molly inte kan vara den där lilla tjejen i all evighet. Hon måste också växa upp, göra galna saker. Vara på fyllan, strula runt, säga dumma saker, få klä sej som hon vill. Tänk då att "känna sej fel", fast man vill förändras.


Vi alla förändras ju. Ena dagen kanske jag vill ha klänning och klackar, nästa dag trasiga jeans och hatt. Det är väl sånt som är livet, att vara vuxen, få välja själv :-)


Att det ska vara så svårt då.. eller hur? Man ska tänka på hur alla andra uppfattar en hela tiden. "Kan jag verkligen ha trasiga jeans när jag är så här gammal", "kan jag köpa en knallrosa jacka mitt i vintern".... Tufft att vara människa :-)


Beundrar Molly! En smart, duktig o snygg sångerska. Hon har blivit lite äldre, kommit till insikt. Förmedlar smarta saker. Alla är vi annorlunda och alla förändras för varje år som går. Starka o svaga, snygga o fula, glada o lessna... vi är allt! Heja oss människor! :-)

Nu tycker jag att både du och jag ska känna oss skitsnygga just idag. Ta på det där plagget du köpte, som du nästan inte våga ha. Kör bara! Lev! :-)


#mollysanden #molly #ryggmotryggGillar

Kommentarer