Saknar att dansa bugg så mycket! Roligt fartfyllt eller som jag gillar det bäst, långsamt och dansant!

Suttit och kikat i min fotobok från krogshowen Guld Hits.

Så glad över alla bilder som tagits och för att jag knåpade ihop boken.


Härligt med inlevelse!  😀


Blir så glad när jag ser detta, bästa Jessika och Macke! Miss you!! Fina minnen!

Önskar att jag tog tag i mej själv och tränade bugg igen  👍

Gillar

Kommentarer

Kan man de? Ha för många alltså?
Nu pratar jag inte om skor, vilket många kanske trodde. Nä, jag menar jackor/kappor.  😀
Nämen alltså, it's my thing!

Jag har rensat massor och både sålt och skänkt vidare, så då får man faktiskt.

Var in på New Yorker inne i stan för ett tag sedan. Strosade runt och där hängde den. En röd! Fanns röda och svarta. Ja man måste använda lite färg här i vardagen, eller hur?!
Sen kikade jag vidare och jaha.. en till som ropade efter mej...

Nämen ni ser ju, perfekt! 😀
Fick lite smått panik där inne i provhytten. Detta med att välja.. Skickade bilder hem till guben som tyckte som jag. Ena mysgosig och den andra snygg.
Priset var bra och då fick det bli båda  👍 Tjoho!

Sen slank det med en mysig höstig tröja oxå. Känns finfint!

Vad tycker du, hiss eller diss?!

Gillar

Kommentarer


Här kommer ett tips till er som inte vill missa något av det jag lägger upp i bloggen! Eller nån annan du följer så klart ;-)

Klicka in på länken här nedan och läs det smarta tipset!

https://nouw.com/magazine/guide-sa-anvander-du-foljardelen-av-nouw-6753


Annars då, vad gör du en söndag i september? Jag har inte gjort många knop idag, vilket känns skönt ändå. Igår kröp det i hela mej och jag fick en massa gjort här hemma. Ska fortsätta en del idag. Tänk som jag skrev igår, hur mycket man samlar på sej i skåpen, som bara står där o dammar. Hur många tallriksunderlägg kan man ha, likaså gamla skärbrädor, burkar...? Ja ni fattar. Det behövdes en rensning och uttorkning av besticklådor och skåp. Så skönt när det är klart. Hittade några bestick som inte alls hör till oss oxå, hm.. nån som saknar något.. ;-)På kvällningen skulle jag sätta mej vid datorn och kika på lite Youtube. Men till min förvåning fanns inget ljud på datorn. Mysko. Bara ett rött kryss på själva ljudikonen. Slutade med att jag fick uppdatera, ladda ner drivrutiner för att allt skulle starta igen. Hur kan det bli så? Detta med datorer som sagt..
Mycket glad över mitt byte till pc igen iaf. Ni har väl inte missat det va, att jag lämnade mac-världen för att återgå till nåt jag begrep mej på :-) Känns bra de!Väldigt dammig spegel här ovan ser jag.. gamla bilder i detta inlägg oxå, men det gör väl inget kan jag tänka.
Ska fixa lite nu här med inlägg, sen ta med en påse ner och plocka ihop det senaste jag rensat ur garderoben. Tre påsar nu som ska lämna huset. Skönt! Senare idag ska jag visa er två eller kanske tre till och med, nya inköp jag gjort för ett tag sedan. Hihi.. saker försvinner ut och saker kommer in, ja det är väl så det är. Inkomster o utgifter!


Jamen då sätter vi lite fart då, nu kör vi söndag!


Gillar

Kommentarer