​Så var det måndag igen. Har suttit och pluggat sen 11 när jag lämnade barnen på förskolan och nu förtjänar jag en liten paus tycker jag innan jag somnar av uttråkning. Hoppas på att bli klar den här månaden så jag kan slippa det sen. 

Annars då? Jodå, det rullar på mellan alla förkylningar, magsjukor osv som vi haft i höst. Blir galen snart om vi måste vara hemma mer. Barnen och jag blir så rastlösa av att gå hemma och glo för många dagar i sträck så nu får det faktiskt räcka tycker jag. Hehe. 

Som ni ser på bilden så försökte jag mig på att få till ett skapligt julkort i helgen och utav 40 kort var det här det enda som böev skapligt, så det får det bli helt enkelt!

Likes

Comments

Mmmmm...så härligt att jag alltid får feta munsår såfort jag har känt mig lite stressad en period. Charmigt liksom. #fräschtjej

Jaja, idag har jag varit hemma med barnen. Vi hämtade ena bilen på verkstaden på förmiddagen och plockade svamp med mamma på eftermiddagen. Alvin är så duktig på att hitta svamp! Och Maxi var supersöt och plockade kottar i sin lilla korg. Det är så avkopplande att gå i skogen och glo i marken. Fyfan vad jag behöver lite mer sånt i mitt liv egentligen. Riktigt skönt. Fast svampen vi hittade gav vi bort, är verkligen inte ätbara de där små rackarna.

Har kollat på Idol ikväll, men alltså. Killarna är så menlösa? Vill bara snabbspola förbi dem och kolla bara tjejerna. Vet ej om det är för att de är så dåliga eller om det är för att jag är så otroligt trött på att killar tar så mycket plats överallt/får så mycket utrymme jämt. Likadant när jag kollar PH, vill inte se killarna. Blahaha.

Ska klämma i mig sista chipsen nu och sen sova! Tjing


​Hade gärna varit såhär pigg och fräsch ikväll istället för att suttit här och snorat och smörjt Anti på mina munsår :((((

Likes

Comments

Trodde väl aldrig att jag skulle skapa en ny blogg, men se så fel man kan ha! Tänkte ge det ett försök till innan jag helt lägger av med det. Har ju inte "bloggat" på säkert 2 år så får se om jag kommer igång igen eller om det avslutas lika tvärt som det påbörjades den här gången. Jaja, nog om det.

Idag har jag jobbat igen, efter en veckas sol och bad. Det var verkligen inte lätt att komma ur sängen när klockan ringde imorse, och att försöka skaka liv i barnen och få dem redo för förskolan var nog värre än någonsin imorse. De ville INTE. Stackarna. De vande sig snabbt vid sovmornar igen. Det hade iallafall gått bra för dem på förskolan sa pedagogerna när jag hämtade dem vid ett. Och det känns så skönt att det går bättre för Maxi. Alvin har ju i stort sett alltid älskat att gå dit, men Maxi är mycket känsligare (och mammigare) så det har varit ganska tufft att lämna honom. Men nu hoppas vi på att det vänder.

Hursomhelst så passade vi på att sätta oss på trappen och fika när vi kom hem, sedan blev det lek i lekparken med Alvins bästa kompis E en stund innan det var dags att gå in och påbörja middagen och äta för idag var det återigen dags för gympa för Alvin.

Det är så roligt att se hur han växer och utvecklas. Förut var han ganska blyg och tillbakadragen men nuförtiden vill han helst att jag bara ska skjutsa dit honom och sen komma tillbaka tills det är slut. Han börjar bli stor min fina kille. Han hade i vilket fall som helst haft det jättekul av det jag lyckades få honom att berätta.


Imorgon är vi lediga så vi får se vad vi hittar på. Storhandla ska vi i alla fall göra!

​Gammal bild på liten kille som blivit stor nu!

Likes

Comments