TRE TIPS FOR Å OVERLEVE KULDEN

Contains affiliate links

1. Ull er gull! Jeg glemmer litt av dette, spesielt i starten av sesongen når det fortsatt er litt uvant med kulden. Jeg sverger til ullundertøyet på Cubus (ikke sponset, men blir jo litt inhabil etter å ha jobbet der i over seks år), og det jeg bruker mest er ullsinglet og tynne ullstrømper - det vises jo ikke under klær så det er genialt.

2. Varm drikke - skaff deg en termokopp og sørg for å fylle den med noe varm drikke (kaffe, kakao, te, chai latte...) som du kan ha i hånden når du går ute. Jeg sverger til chai latte, og elsker å starte dagen med en kopp - ypperlig for meg som ikke liker kaffe.

3. Hold deg inne

Håper dere likte disse tipsene! Jeg har hatt det ganske travelt de siste dagene, uten at det er noe jeg vil skrive om helt enda, men nå har det roet seg litt igjen så da tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt tid til å blogge. Det har jo begynt å bli ekstremt kaldt nå, og jeg prøver å planlegge hvordan jeg skal klare overleve antrekkshoots i kulden fremover, men ved hjelp av mine egne tips skal jeg vel klare meg. Det er jo litt koselig også! Nå skal jeg rette fokuset mot Ungkaren på TV, høydepunktet på mandagskvelder.

  • Tips

Liker

Kommentarer

Kepaza
Kepaza,
Good tips ❤️nouw.com/kepaza
Jealise
Jealise,
Elsker jakka! 😍nouw.com/jealise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229