Startar min lediga dag med att lyssna på bra musik och läsa bloggar. Idag får jag äntligen se min 18 års present som jag kan visa senare. Ska försöka få mig till banken också och fixa lite saker, mer än så vet jag  faktiskt inte vad som händer idag för min del. 

Bilder från weheartit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett tag sedan jag skrev.. men har inte hänt särskilt mycket. Jag har tagit sommarlov, börjat jobba på turistbyrån och fyller 18 år om två ynka dagar. Imorgon åker jag till Skellefteå till stadsfesten och sedan väntar en jobbvecka. Vi hörs någon gång!

Likes

Comments

Haft träningsdag, varit på 40-årsfest och haft avslutning på volleybollen i helgen. Nu har jag kommit till lägenheten i Lycksele, så har handlat, lagat mat och sett lite serier. Lyssnar jag på musik och ska nu ta tag i plugghögen som aldrig tycks ta slut. Men en skoldag kvar till helg så det känns skönt. 

Likes

Comments

Påsklovet slutade på allra bästa sätt med SM-guld i måndags. Men nu tillbaka till verkligheten och skolarbete. Igår pluggade jag inför naturprovet som visade sig bli 29 A4 om vad vi ska kunna till imorgon, vad tänker våran lärare?! men som tur var fick vi två extra veckor på oss. Sedan är det en uppsats, två inlämningsuppgifter, en redovisning, ett prov och en laborationsrapport att lämna in + två böcker att läsa ut. Längtar att få bort de tre närmsta veckorna. Hejdå

En liten bild på min nya skinnjacka kan ni se där ->

Likes

Comments

Har blivit bortbjuden på middag fyra dagar i rad nu, varav tre bestod av påskmat. Men jag tycker det är jättegott så jag klagar inte. Har även hunnit med att vara på fisketävling, gjort om i sovrummet, solat och träffat familj och vänner. Så helt klart en bra påsk!

Nu ikväll blir det grillat och såklart hockeytitt då Skellefteå kommer att vinna guld!!

1. Sol, vatten och flugor. 2. En liten bit på all påskmat som hamnat i min mage. 3. Sötsiri! 4. Godis och musik. Underbart


Likes

Comments

Blir en städardag idag i lägenheten. Hade helst velat sett serier och ätit godis hela dagen men det går ju inte. Ikväll blir det grillat och andra SM-finalen och jag längtar så!! Så fick bli en bild på Jimmie som jag tog för något år sedan. & Glad påsk på er!

Likes

Comments

Har övningskört i nästan 2 timmar idag så nu kanske jag är nog redo för körskolan hehe. Efter det blev det lite bakning och sitter jag och gör ingenting. Ikväll blir det grillat till middag och efter det väntas ju hockey och första vinsten för Skellefteå i SM-finalen!

Likes

Comments

Har suttit och skrivit på en uppgift nu i några timmar och är fortfarande inte klar.. Sjukt less. Men är inte så länge kvar till sommarlov i alla fall. Många lovdagar nu framöver, så jag överlever nog. 

Gjorde nyss en jättegod smoothie av hallon och blåbär och funderar nu på att gå ut. 8 + visar termometern så är väldigt mycket slask och gegga ute på grusvägen, så en promenad känns inte så lockande. Däremot var det väldigt längesen jag rörde kameran så blir nog en fotosväng. 

Likes

Comments

Idag fick jag umgås lite med fina flickan på bilderna här nere, vilket jag även får göra ikväll. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske blir att baka eller något. Men borde egentligen göra en pluggdag då det är en del inlämningsuppgifter som skulle vara skönt att få bort..

Likes

Comments

Idag fyller mamma år så det har blivit väldigt mycket tårta och godis. Har även hunnit med en prommis med mamma och nu på kvällskvisten har jag sett lite tv och sitter för stunden och lyssnar på musik. Funderar även på att ta en till tårtbit. Men hoppas ni har en bra helg! 

Länk till min spotifylista hittar ni här -> malins ♪

Likes

Comments