Rhodos

I torsdags badade vi och solade o stort sätt hela dagen och bara njöt av att vara här. Vi åt lunch och middag på hotellet innan vi tog en taxi in till gamla stan. Så himla mysigt var det där inne. Massa små gator och butiker. Barnen var mest fascinerade över att det låg inne i en stor borg ;) Det blev inget shoppande dock för vi sa att vi mest bara skulle titta för att sedan åka tillbaka på söndag igen.

Igår började vi också dagen med bad men framåt lunch så mulnade det på lite så då bestämde vi oss för att besöka ett akvarium i närheten av gamla stan. Det var inte så dyrt heller så det kunde vara kul tyckte vi. Men så fel vi hade, det fanns nog en anledning till varför det var billigt. Jätte litet och bara massa små fisk att titta på typ. Tur att det bara kostade 180:- .. Haha..
Det blev istället liten sväng i lite butiker och sedan stannade vi till hos en kompis till Kims familj och tog nått o dricka och lite glass till barnen innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Idag har vi bestämt att hålla oss på hotellet hela dagen. Bada, spela lite minigolf kanske och bara ta det lugnt. Dock så är det inte strålande sol idag och molnigt så vi får se vad vi hittar på mer. Varmt är det i och för sig ändå så bada kan vi såklart göra ändå :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments