Vardag

Det har hänt så mycket runt omkring så har inte haft varken tid eller lust faktiskt. Men av en händelse så halkade jag in och tänker lämna några rader efter mig i alla fall.

Det har vart vab hela veckan. Instängd, i en lägenhet med två galna 4,5 åringar som helt klart snart måste ut o rastas, eller nått haha! Jisses vad energi dom sitter inne med när dom inte vart på dagis på hela veckan. Hur som så sysselsatte vi oss igår med att bygga pepparkakshus. Vad som för mig är en av dom största höjdpunkterna runt jul ;) Vi fick nått gjort i alla fall.. Städning på rummet också , vilket tog tid men till slut efter att ha slitit med tjat så var det rent ✌🏼️
Häromdagen trodde jag att jag skulle slita sönder allt hår jag hade på huvudet alltså.. Tur att jag har massa att ta av.. Kommer in på deras rum, tittar mig omkring och överallt (!) förutom på ett vanlig målapapper har ongarna målat, med tusch och färg.. Garderober, insidan av garderober, väggar, sängar, byrå, golv.. Japp you namn it.. Tur för dom små att det gick bort. Mr muscle fixar allt tydligen ;)
Jag fick andas både en och tio gånger den dagen..
- Remember the words "Bus hittar man inte på, det bara blir så ibland" ! 😜

Nu vankas det käk här hemma ..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments