Vardag

Här är det avkoppling till max. Precis så semester ska vara, inga jobbiga måsten. Sen att staden Lysekil i sig är fantastisk är ju ett stort (!) plus. Vi blir kvar här till imorgon , sen hem över helgen och så tillbaka med ett gäng kompisar på måndag igen.

Nyligen har vi kommit tillbaka från Lysekil till stugan. Vart o ätit lite glass och givetvis köpt ett gäng med färska räkor och rökt makrill. Längtar redan till ikväll så att säga ;) Nu ska jag dra mig ut i solen en stund. Blåser rätt kyligt men duger ändå. Det regnar ju inte i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Albin, Vardag

Nu var det ett tag sen det hände nått här. Jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Slitit mitt hår och vart dödstrött.. Men nu så, nu har jag nästan två veckors semester så nu kan jag vila upp mig igen. I detta nu sitter vi på tåget påväg till Lysekil jag och Albin. Hans mormor och morfar är där denna veckan så dom hämtar upp oss i Uddevalla. Ska bli skönt och komma iväg lite. Synd bara att vädret inte är där det ska men man får göra det bästa av situationen tror jag. Albin uppskattar att åka tåg i alla fall, så det är ju skönt.

Likes

Comments