Mm den är här och det suger rent ut sagt .. Sen är det tillbaka till jobbet på allvar, slut på glidandet..

 

Dagen har bestått av två kunder, upp till A6 , shoppat mig två nya tröjor och en kavaj. Äntligen! Som jag letat efter en snygg kavaj som man kan ha både till vardags och det lite finare. Känner mig nöjd. :) därefter LR möte på coffee house by George och sen hem.. En fullspäckad men bra dag :) Nu får det bli sängen. Suttit och rensar bland mina 1000 bilder i datorn. Det tröttar ut ögonen lite kan man ju säga ;)

 

En bild på en av tröjorna och kavajen. Vanlig baströja från hm (99:-), kavaj från hm (399:-)

och såklart halsband från LR :) God Natt ..

 

 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... kom sådär helt oväntat från ingenstans, och på det mest otippade stället också. Hade räknat med att nästa bli i nedre käken men icke, vi satsar på kindtänderna istället...


Likes

Comments

Sitter hemma hos syster min. Albin sover och det vankas korv med bröd ;) Smidig mat. Tias åkte till sthlm igår till en kompis och är borta hela helgen så får leva livet som ensamstående denna helgen. Måste säga att jag är imponerad till tusen över dom som är det. Jag hade aldrig fixat det. Jag vet ju dom dagar Albin är jobbig och trottsig m.m. att Mattias kommer hem så man får avlastning. Men dom som inte har det så , en STOR guldstjärna till er ;) Ett litet kort besök till mormor blir det idag med. Det kan hon behöva tror jag. Skäms på mig som inte hälsar på oftare! Men mormor jag älskar dig ändå ?

Får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir att nån kommer på besök , det återstår att se. Annars har jag lite projekt att arbeta med och lite vin ;) Städa måste göras när vi kommer hem. Usch vad det ser ut hemma idag. Att en sån liten människa kan stöka ner så mycket är för mig obegripligt.

Likes

Comments

Soffbord färdigt, har även påbörjat tapetseringen i skåpen :) blir nog himla bra tror jag :)


Likes

Comments

Varför vänder alla barn mackan på fel håll så pålägget trillar sv. ;) hihi, sötungen min <>


Likes

Comments

Idag är det augusti, eller ja, inte bara idag utan hela månaden såklart ;) den sista sommar månaden. Om 3 veckor börjar skola och dagis igen. Vart har denna sommaren tagit vägen? Har det ens vart någon sommar? Hmm, surt .. Vi som skulle bada massa och sola , Albin har badar en gång bara :( Idag får vi se vad som händer. Inte jätte mycket planerat faktiskt. En kund i e.m men annars inget. Klockan kryper fram idag. Ingen som är vaken heller ;) haha.. Fördriver tiden med lite Nyhetsmorgon och ska väl ta och äta lite frukost snart. Påbörjade att måla soffbordet igår kväll. Ska dra över det med färg en gång till så kommer bilder imorgon antagligen. Om inte redan ikväll kanske..


Likes

Comments