Det känns som jag nyss blev mamma ledig, tyckte att "det är långt kvar tills jag ska jobba igen" men nu sitter jag här. Albin blir 14 månader imorgon och han går på dagis. Mammas stora pojk <>

Har vart lite kass på att uppdatera det senaste. Men har inte riktigt tid just nu ;) Massa folk runt om som flyttar, Albin på dagis och idag har jag dessutom min sista dag hemma som mamma ledig. Imorgon börjar jag jobba igen. Okej , jag gör en mjuk start iofs , jobbar två veckor och sen vecka 25, 26 ska jag vara hemma igen :P Men ändå , den riktiga mammaledigheten är slut. Tillbaka till vardagen igen eller om man ens kan säga så ? Min vardag det senaste året har ju bara vart att vara hemma ;) Men vad tiden har sprungit iväg.

Om man skulle passa på att dra fram dammsugaren kanske? ....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, frågan är om han tycker det ät gott iom att han vill ha mera?


Likes

Comments

Då var det dax att gå till dagis igen nu då, utan mamma. Hoppas det kommer gå lika bra som förra veckan :) då blir mamma stolt.

Själv ska jag ta och städa lite, åka upp till resehuset på A6 för att prata lite om våran kommande London resa. Vi satt lite igår kväll och kikade lite på det men tänkte ändå höra med dom om dom kanske kan plocka fram nått bra. :) annars vet vi nog ganska så exakt vart det blir men kolla skadar ju aldrig.

Albin sover fortfarande så väntar på att han ska vakna sen gå ner till dagis. Skumt dock att han sover såhär länge, brukar han aldrig göra. 9-13 är tiden han ska va där idag. Inte så länge men det är ju bara för han ska vänja sig vid att vara där. På fredag måste han ju , då börjar jag jobba. Huuuuh :-/


Likes

Comments

Har vart lite dött här senaste dagarna. Vart sånt kanon väder så har helt enkelt inte blivit av.

Fredagen bestod av en härlig kväll med Hanna och Sophie. Först SOYA och sen en stund på piren för att kika på alla konstiga människor ;) var Jönköpings marknad så en hel del folk ute. Därefter träffade jag Anna och Natta en sväng så blev lite tjöt.

Igår var jag och tjejerna iväg på en liten roadtrip. Målet var Lager 157 men blev lite härliga stopp och fika på vägen dit. Två olika tröjor, ett par leggings och två par skor rikare :) känner mig nöjd.

Idag är det mors dag så blev en tur ut till Mattias mamma för lite mat. Innan dess tillbringade jag lite tid i solen i väntan på att resten av familjen skulle komma hem från A6 ;)

Bilder från gårdagen och ett par av dom nya skorna får det bli :)


Likes

Comments

Eller ska man börja säga sommar kanske? 27,4 grader visar termometern här idag.. I skuggan :-O sjukt ju.. För mig är det vilket fall inte sommar förrän skolorna slutar och det blir sommarlov och jag bara älskar våren och dess alla färger :)))

Albin har skött sig exemplariskt på dagis idag. Jag gick vid nio och hämtade honom vid halv två. Har gått jätte bra. "Som om han har gått här jämt" sa hans dagisfröken. Det värmer i mamma hjärtat. Vi får se hur det går imorgon när han bara ska lämnas i kapprummet i princip. Idag smet jag när han inte såg men imon ska jag verkligen gå när han ser. Vinka hejdå och gå typ. Blir spännande. Håller tummarna för att det inte blir några problem :-)

Precis ätit lite broccoli grat??ng och ska snart åka och hämta Albins storasyster på fritids. Sen blir det antingen att fira
Morfar eller gårdsfest på dagis. Det återstår att se.


Likes

Comments

Sitter hemma helt ensam. Så tomt, Albin är på dagis helt själv just nu. Jag har vart där en timma men sitter bara på ett och samma ställe hela tiden och Albin bryr sig inte om att jag är där så fröken tyckte att jag skulle gå hem istället och komma tillbaka vid halv två ungefär om dom inte ringer innan. Mammas pojke, är så glad att det går så bra. Imorgon ska jag bara gå dit , vinka hejdå och sen gå hem. Det återstår att se hur det kommer gå. Kan nog bli lite tårar men det är väl så det ska vara på en inskolning ;)

Nu ska jag äta frukost i lugn och ro.
Så tomt :-/


Likes

Comments

Pappan och Albin gick precis iväg till dagis och kvar blev lilla jag. Då jag kommer klättra på väggarna av att gå hemma hela dagen , ensam, så tar jag mig iväg ut i skogen till min vän Micha för att sedan sticka ut på hästarna i skogen :) hur det ska gå, då jag inte suttit på hästryggen på x antal år, återstår att se ;-) ikväll blir det nageljobb. Ha en bra dag alla :-)


Likes

Comments

Idag har vi vart på dagis från 9-15 och det har gått precis hur bra som helst. Jag har i storstäder suttit stilla på samma fläck (skönt iofs med tanke på vädret) och Albin har lekt och grejat helt ensam. Han tyr sig jätte bra till en av fröknarna med och det känns super. Att hon kunde ta upp honom och trösta bär han var ledsen en liten stund. Ska det gå så här bra varje dag så blir jag en super stolt mamma :)))


Likes

Comments

Dagens mamma


Likes

Comments

Jossan fick fina naglar till balen..
Svart glitter med två handmålade blommor på. Känner mig nöjd faktiskt :)


Likes

Comments