I helgen var det tävlingar i Västerås. Westinghouse inlagda gurkspel. Jag har varit med på den tävlingen förut, men det var många år sedan... Igår (söndag) sprang jag 3000m. Det behöver inte bara vara jobbigt fysisk, det kan även vara jobbigt mentalt då det är 15 varv på en innearena (200m). Men jag försökte tänka 5 varv i taget! Jag var den enda kvinnan som deltog så därför fick jag köra samtidigt som männen. Jag gick nog ut lite för hårt, men jag lyckades ändå hålla tempot hyfsat bra. Jag sprang över mållinjen mycket nöjd och med ett stort pers!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det 800m och idag var det 1500m.

Loppet gick bra! Jag la mig som tvåa och låg nära ettan hela tiden. Det kändes som att jag sprang avslappnat även idag! När det var mindre än ett varv kvar så la jag in ett ryck och sprang om. Seger och personligt rekord! Mycket nöjd över helgen. Roligt var det också!!!

Likes

Comments

Idag var det 800m som gällde på Örebro indoor games. Loppet gick bra! Kände mig pigg i benen och avslappnad i kroppen. Jag la mig bakom klungan och låg där ända tills det var ca 1,5 varv kvar. Då gick jag upp till en andra plats. Jag kom i mål som tvåa och med ett nytt personbästa!!! Det var två heat. Men då andra heatet gick långsammare så kom jag också tvåa!

Inatt sover jag på hotell för att sedan tävla i 1500m imorgon!

Likes

Comments

Idag stog det intervaller på schemat och då Bosöns innearena är en av dom närmsta för mig, så brukar jag åka dit och köra intervaller. Pappa brukar vara snäll och följa med som coach!

Bosön är Sveriges Riksidrottsförbunds elitidrottscenter. Det finns många olika hallar för olika sporter. Möjlighet till bra träning finns det alltså! Jag älskar att träna där!

Efter intervallerna blev det fotstyrka och stretching (se bilder nedan).

Likes

Comments

Idag sprang jag årets första tävling! Jag deltog i 800m och 200m (som jag tog för träningens skull). Det här var även första tävlingen efter mitt klubblyte. Jag har tidigare tävlat för Åkersberga SK, men nu när många har slutat och förutsättningarna har varit begränsade i Åkersberga så bestämde jag mig för att byta klubb till Eskilstuna Fi. Anledningen till att det blev Eskilstuna var för att jag har min tränare där som har coachat mig ett tag nu.

Tävlingen idag gick bra. Jag sprang i kvinnoklassen, men i och med att det bara var jag på 800m så fick jag köra samtidigt som F15 och F17. Det loppet gick ut relativt hårt, men jag hängde på bra. När det var ett varv kvar så sprang jag om och fick en liten lucka. Blev ganska stum på slutet, men jag lyckades ta mig över mållinjen först! Hela den här tävlingen skulle jag ta som träning så därför deltog jag i 200m också. Den distansen har jag aldrig tävlat i förut...ovan med startblock också. Även då jag var ett par sekunder från segraren så tycker jag att det var ett ganska bra lopp av mig.


Likes

Comments

Hej halloj och välkomna till min nystartade blogg. Om ni är intresserade av träning, tävling och utmaningar så har ni kommit rätt. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av träningar, tävlingar och annat inom den kategorin.

Jag har hållit på med idrott så länge jag kan minnas. Jag tränar och tävlar i medel- och långdistans och i OCR (obstacle course race). Jag älskar att röra på mig och försöker alltid att hitta nya utmaningar!

Jag hoppas att ni tycker att det här kan bli roligt att läsa om. Ha det bra så länge. /Malin

Här är några bilder från 2017!

Likes

Comments

Subscribe