Min liv, min blogg

Hejsan allihopa och varmt välkomna till min blogg.

Malin Carslöv heter jag och är en 70-talist som vill dela med mig av livets alla händelser och allt däremellan.

Jag ser mig själv som en kreativ tänkare och jag älskar att skapa saker - stort som smått. Att få tillverka något från grunden och sedan få se resultatet ger en sådan tillfredsställelse och vägen från material till färdig produkt är meditativ och vilsam. Att skapa känns nödvändigt.

Fotografisk magi

Min passion i livet är att få fotografera. Jag har fotograferat sedan jag var liten och tycker att det är otroligt kul.

År 1982

År 1982

År 2021

Nutid

Jag har nu klivit ur min comfort zon och ska ge mig ut i den stora världen med min kamera. Som egenföretagare är det en tuff vandring jag har framför mig och jag vet att konkurrensen är enorm, men jag kommer att lyckas. Det vet jag!

Böckernas magiska värld

Vad vore världen utan böcker? Att få sjunka in i en bok i några timmar är väldigt rogivande. Det är underbart att läsa och jag gör det så ofta jag orkar och hinner med. Att läsa en bok på en surfplatta eller lyssna på en bok är inte detsamma som att ha en "riktig" bok framför sig. Att hålla i den och att bläddra sida för sida har betydelse tycker jag. Jag gillar att gå till biblioteket och gå bland alla hyllorna med böcket och se om det finns något intressant att låna med hem och läsa.

Andra saker som intresserar mig

Som ni säkert har listat ut vid det här laget så gillar jag att pyssla. Jag har ett pysselrum där jag har samlat allt material som jag har kommit över genom åren. Det är allt från tyger, knappar, tråd, garn, pärlor i olika former & färger, papper i olika kvaliteter till bivax, tvålmassa, målargrejer och lättbetong.

Det finns hur mycket saker som helst att pyssla med. Det är bara fantasin som sätter stopp. Jag kommer aldrig att vara sysslolös.

Jag tittar väldigt mycket på film och serier. Sen gillar jag även att baka och safta & sylta. Att sy är något jag också gör när andan faller på.

På återseende!

- Lev livet fullt ut, Malin -

Gillar

Kommentarer