Från Zara på rean 199:- !!!!

Från VANS på arkaden (modellen Authentic)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frukost på Fratelli Gridelli som ligger mitt emot Scandinavium i Göteborg. Frukost buffé för 129:- där en varm dryck ingår. Inte de mest hälsosamma alternativen men gud så gott, rekommenderar!
Nu ska vi hinna med ett gympass och sedan hem för att packa inför imorgon ----> GREKLAND

Likes

Comments

Dagen har bestått utav en tripp till Göteborg med Vickan och hennes kusin Lisa. Fick med mig ett par klackskor hem från Zaras rea för bara 199:- !!! (kommer bild i senare inlägg) Blev en fräsch sallad på JOS till lunch.
Kollade sedan Davids match som slutade med vinst 3-2! Nu har vi spenderat kvällen i Mölndal hos min syster, tidig frukost väntar imorgon på ett ställe i stan vi aldrig varit på förut, yummmy..

Likes

Comments

Denna människa är värd ett eget inlägg. Finns så mycket att skriva angående detta men jag har hittat en vän som är så läskigt lik mig själv. Vi har så mycket gemensamt. Vi är till exempel båda kvarts norska på vår pappas sida och småsaker som att vi är beroende utav samma saker osv. Samt att vi har samma åsikter om precis allt vad det än gäller, vilket är så skönt. Vet inte hur många gånger vi fått frågan om vi är systrar, och jag blir lika glad varenda gång haha. Vi har sån speciell relation, som jag inte har med någon annan. Känns ibland som att vi är samma person.
För cirka två veckor sedan hände en hemsk sak henne, och den känslan var helt obeskrivlig. Där fick jag det verkligen klart för mig hur mycket en människa faktiskt kan betyda. Och hur man inte ska ta förgivet. Det är som att jag har två förhållanden, ett med min pojkvän och ett med min bästa vän haha.
Finns så mycket att nämna men få människor jag uppskattar så mycket som henne och ser så mycket fram emot allt vi kommer att uppleva tillsammans.

Likes

Comments

Min fina David har tagit studenten!
Detta samma dag som jag och han blev tillsammans för fyra år sedan. Vi firade alltså honom och oss med hans student vilket var helt underbart. Blev en sån lyckad dag och allt var bara perfekt. Att se honom så lycklig slår det mesta!

En fin sommarkväll med fina vänner på invigningen utav I Love Mondays.

SUMMERBURST STOCKHOLM!
Behövs inte någon större förklaring till detta mer än att jag spenderade helgen med mina bästa vänner till SB, minne för livet.

Midsommar med älskvärda människor
Midsommar spenderades hos mig med en jättegod midsommarlunch som vi gjorde tillsammans. Senare på kvällen kom David och hans vänner plus några fler. En väldigt mysig kväll!

Haha åh älskar denna bilden och dessa människor, så mycket glääääädje

Likes

Comments

Snapshots från igår. Jag/mina svinsnygga vänner/min lunch idag.

Likes

Comments

Sån känsla, första riktiga gången på uteservering i år. Där man inte satt invirad i en filt och huttrade, officiellt sommar.
Träffade upp Amanda på tullen sedan kom Vickan och joina med killarna. Japp, uteservering en fin sommarkväll slår faktiskt det mesta!

Likes

Comments

Fick bli en löprunda idag, i värmen. Sprang till vattentornet och körde fyra ggr upp och ner där sedan lite andra övningar och efter det hem igen. Var verkligen helt slut, på ett konstigt sett. Det är så fruktansvärt stor skillnad på att köra crosstrainer och att springa, helt annat flås usch.. Så nu ska jag få upp min riktiga kondition igen, min löparkondition!! Mamma hade gjort en jättegod kycklingsallad med lite allt möjlig i som jag slängde i mig efter träningen.

Likes

Comments