Header

Likes

Comments

Vid halv sex mötte jag upp Frida och Madde för middag i stan innan vi mötte Sara, Juni och Emma för att spela bowling och umgås nu innan Frida åker. Vilket är redan imorgon!!! Efter bowlingen så gick vi till en pub precis intill och drack ett par cider och umgicks bara. Sedan hann vi precis med sista tåget hem. Riktigt trevlig och lyckad kväll!

Likes

Comments

Länge sen jag skrev, har haft fullt upp med julfixaden och firande. Förre helgen var vi på pluras julbord i gamlastan tillsammans med Dans mamma. Det var otroligt bra och trevligt ställe. Ligger precis vid torget så man Kan smidigt gå på julmarknaden i samma veva för extra julkänslan.Har varit på den restaurangen tidigare och ätit från deras vanliga meny och den är något jag varmt kan rekommendera! Det är lite finare men oj så gott!
Igår var vi hem till morfar och Kerstin tillsammans med mina kusiner mostrar och morbröder. De bjöds på glögg, julmat och fika. Så trevligt att vara samlade alla så här vi jul. Det har jag verkligen saknat.
Idag har jag varit ledig så har slagit in julklappar varit i mos en sväng för art köpa de sista julklapparna vi inte hann med i lördags.. nu har jag precis ätit middag på kolgrillen i Barkarby och ska åka mot Sundbyberg och träffa en kompis. För lite vin, en måndag till ära (är ledig imorgon också).

Likes

Comments