Här kommer dom första bilderna från modevisningen som jag och fem andra från min klass medverkade på den 31 oktober. Det var 36 st modeller som vi makeup artister gjorde fina. Temat var neutrala looker som fokuserade på naturlig skönhet, vi lyfte fram modellernas egna drag samtidigt som det skulle kännas vintrigt och lite kallt. Tycker att det är väldigt snyggt när man håller det enkelt och "cleant".

På bilderna nedan har en av fotograferna tagit och det är jag som gjort makeup och hår.


BTS jag tog med min mobil.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I onsdags gjorde jag ett jobb för ett filmbolag i Stockholm, dom spelade in en informationsfilm om bostadsutvecklingsföretaget Veidekke. Det var en lång dag i Solna men roligt att få medverka och vara makeup artist.

Lite BTS från inspelningen.

Likes

Comments

I lördags när jag kom hem från jobbet hade jag lite tid över, det resulterade i att jag sminkade mig som en Avatar. Allt smink är från FÄRG. 

Likes

Comments

Fotograf: Pernilla Strand

Makeup och hår: Jag


Likes

Comments

En fantasisminkning som jag gjorde på mig själv i skolan.

Likes

Comments

Var på Uppsalaekonomernas årliga modevisning STIL igår och sminkade, bilder kommer upp en annan dag. Just nu sitter jag i soffan och tittar igenom bilder från utbildningen och måste visa er sminkningen jag gjorde på Johanna!

Likes

Comments

Näst sista veckan i skolan hade vi slutprov i 6 st olika sminkningar, Marilyn Monroe var en av dom. Min kusin Julia var snäll och ställde upp som modell.


Likes

Comments

Under utbildningen hade vi tema fantasi/trendsminkning. Här är en av mina fantasisminkningar som jag gjorde på Linn. Är mer än nöjd med denna och tycker den passar bra nu när det snart är halloween!

Likes

Comments

Dom tre snabbaste och roligaste månaderna i mitt liv har precis passerat. Jag blev färdigutbildad makeup artist i fredags och jag är både glad och stolt över mig själv. Vill tacka alla på Makeupstudion för att jag har haft den bästa tiden på skolan. 

Likes

Comments

Då var dagen kommen och jag skriver mitt första blogginlägg. Ska hålla mig ganska kortfattad och det är för att i denna blogg kommer det att läggas upp mer bilder än text. Praktiker, jobb, sminkningar och allt som hör till kommer ni att få se. Jag hoppas ni även tar er en titt in på min hemsida också, malinbjorsberg.se

Välkommen hit och ha en fin fortsatt dag!

​Foto: Lisa Höök

Likes

Comments