VEGANUARY

Heeeej söndag och heeeej fjärde advent!!! Alltså vart tog december vägen?! Jag vaknade tidigt imorse och tog en promenad med Zeke, rätt mysigt att vara ute tidigt när inga andra är, samt att snön gör att det lyser upp så mycket!

E har varit iväg med laget i tre dagar och idag kommer han äntligen hem!! Det har i och för sig varit en bra timing då jag ändå har jobbat. Så mysigt att jobba just nu under juletider, alla är på så bra humör/stämning och letar julklappar! Jobbar varje dag nu fram till julafton, så peppad!

Så december går snart mot sitt slut och vi alla vet vad de flesta gör för nyårslöften såhär års, oftast någon form av hälsomål MEN nu tycker jag att vi skiter i bantning & dieter hit och dit, eller kortsiktiga mål. Jag får ju ofta frågan om vad jag äter som vegan/växtbaserat och just nu kan du joina helt kostnadsfritt "VEGANUARY" - där du kan få tips och tricks vad du kan göra för att prova på växtbaserad kost. Klicka in här så får du all info. Jag har signat upp för att få lite nyinspo på olika recept som jag inte har provat, bra va?! Och du behöver inte ha ett stort "WHY" alltså vad jag menar med det är att du behöver inte känna att du måste vara miljövänlig för att äta veganskt eller tycka om djur etc, du hajar min poäng! Gör det bara för din egen hälsas skull, rekommenderar starkt att du ser bland annat game changer, what the health + massa andra bra dokumentärer. Men för dig som endast är intresserad av hälsoeffekterna så skulle jag rekommendera att se game changer, den finns på netflix!

Let's get healthy in 2021!!

  • VEGAN

Gillar

Kommentarer