TACKSAM FÖR LIVET

Heellooo Måndag!

Alltså vilken peppande vecka jag har framför mig, jag startade denna morgon med min favorit smoothie för att sedan ta en mysig regnig promenad med Zeke. Behövde göra lite ärenden i stan också så jag gjorde mig i ordning på så sätt att jag kände mig riktigt fräsch och fin! Jag tycker verkligen det är så viktigt i framförallt corona tider att man tar sig tiden att göra sig i ordning ÄVEN fast man jobbar hemifrån - det gör så mycket med humöret. Så nu har jag haft lite "me-time", målat om mina naglar, satt på mig rött läppstift (komma in i holiday mood) och sitter med en riktigt god kopp kaffe.

JO dessutom gjorde jag en utav mina favorit smoothies till lunch, se bild! Lätt som en plätt, banan, frysta hallon & blåbär + 1 dadel för extra sötma och kokosvatten - min "hemliga ingrediens" i de flesta av mina smoothies. Älskar det syrliga som den tillhör vs mandelmjölk, tycker det blir lite för blaskigt.

Nog pratat om smoothies, jag ville faktiskt bara höja min känsla som jag har gått runt med hela dagen idag - tacksamhet. Jag är så otroligt tacksam för allt som jag har i mitt liv just nu! Att jag och E är friska, vi har Zeke i våra liv som förgyller så mycket - inte minst för mig när jag är ensam mycket pga E är ute och reser med jobbet. Men också att vi har ett tak över våra huvuden, det kanske är självklart för vissa men det är det verkligen inte, jag ska verkligen jobba på den känslan och ta med mig den in i 2021, att se livet med andra ögon som visar vad man faktiskt HAR istället för allt man INTE HAR.

Ville bara dela den känslan - vad är DU tacksam för idag? hoppas ni får en mysig måndag! PUSSS

Gillar

Kommentarer