SKAPAT MITT EGET FILTER

Heeej babes!! Hoppas ni har fått en härlig start på denna lördagen, jag har haft en så mysig och lugn förmiddag. Jag vaknade hyfsat tidigt, tog en kaffe i sängen och tittade på "Love island UK". När kaffet var i magen drog jag på mig löparskorna och tog med Zeke till Tinnerö, vi tog en långpromenad och det var så skönt väder.

Väl hemma så var det dags för frukost, älskar ju min gröna smoothiebowls som ni säkert redan förstått, jag åt den tillsammans med vår hemmagjorda granola och blåbär.

MEN nu till rubriken, jag signade upp mig på något som heter "skillshare" som är en läroplattform - man kan lära sig ALLT där!!! Och jag älskar att förbättra mig i foto och video, om ni har sett min instagram sedan tidigare så ser man att jag är väldigt sparsam med min redigering av bilder. Men nu när jag börjat kolla runt hur jag vill att våra bröllopsbilder ska se ut så fann jag "Lighroom" appen och herregud vad roligt! Så jag tog en klass på skillshare där de går igenom hur man kan skapa sitt eget filter. Så det har jag lekt runt med och jag kom fram till detta. Den oredigerade är till vänster och mitt filter är till höger, jag blev så nöjd!! Såhär vill jag att våra bröllopsfoton ska se ut, ljusa men ändå mycket värme & skugga i! Nu måste jag bara hitta en bröllopsfotograf.

  • FOTO

Gillar

Kommentarer