ISTÄLLET FÖR KAFFE

Godkväll, burrat ner mig i sängen med tjocktröja, mjukisbyxor och lager på lager hahah jag är inte gjord för dessa norrlandsvintrar!! Men å andra sidan får jag skylla mig själv då jag precis ätit en iskall "Acaibowl" . Jag toppade faktiskt bowlen med lite granola - så rent tekniskt sett inte raw men det fick gå. Jag kommer nog gå tillbaka till Raw till 4 imorgon, det har varit kul att prova ÄVEN för bara två dagar men känner att jag behöver lite gryn in i kosten så som havregryn, granola etc.

MEN något jag håller fast vid är kaffe, inte saknat det alls. Jag skrev ju vin tidigare också men det är verkligen inga problem för mig att vara utan. Så jag tänkte att jag kunde ge er exempel på vad man kan dricka istället för kaffe.

- Färskpressad grön juice, jag köpte en juicepress för flera år sedan som jag haft enda tills idag. Värda pengar att investera i. Hade jag köpt en IDAG hade jag investerat i en slowjuicer.

- Ört te/Grönt te, min personliga favorit är kamomill. Sägs även ha positiv effekt för menssmärtor, sömn och många andra hälsoeffekter.

När jag gör egen grön juice gillar jag att ha i: gurka, selleri, romansallad, äpple, ingefära, gurkmeja och citron. Man kan egentligen slänga i allt man tycker om - men just en grön juice är bra att få i sig till och från.

Gillar

Kommentarer