FRAMTIDA HUSDRÖMMAR

Alltså OM jag har totalt förlorat mig själv i husdrömmar! Det är ju så mysigt att resa framåt i tiden och se vad vi förhoppningsvis kan skapa. Vi är ju som ni redan vet på "turné" i Sverige, just nu i Luleå. Det är svårt att veta vad framtiden kommer bestämma vart vi ska bo - oavsett vart vi hamnar permanent så kommer vi vilja ha hus i Mariestad - där E är uppvuxen. Jag hade aldrig varit i Mariestad innan jag träffade E, men jag är helt såld och älskar småstadslivet. Det känns så tryggt på något sätt, jag har i och för sig alltid känt mig trygg i Stockholm under hela min uppväxt men det är lite som om man fått upp ögonen för en helt ny värld.

Det jag gillar mest med Mariestad är helt klart att det är en kuststad. Att ha så nära till vattnet och känslan av att du bor i en större version av Sandhamn (alla sthlmare vet vad jag pratar om). SÅ det hade varit en dröm att kunna hitta något hus eller tomt som vi kan bygga på. Dessvärre kommer det inte ut objekt så ofta så man får ha ögonen öppna hela tiden. Men nedan är visionen vi drömmer om, jag säger bara LJUS LJUS LJUS! Och öppna ytor, så man kan umgås överallt!

Ett hett tips till alla där ute under dessa dystra tider, våga drömma er bort och se ljust i tunneln, haha gud vad hemskt det där lät, men skämt o sido så är det ju lite så! Man måste våga se det fina i det hemska. Dagens pepp! Ha en fin torsdag nu. KRAM!

Gillar

Kommentarer