känner att jag gör allting nu, men inte det jag egentligen borde haha. Jag har lite läxor kvar att göra nämligen men orkar fasen inte. Men det är ju snart sommarlov med hihi taggaaaaaaaa. vad som står på schemat än så länge är bråvalla, smögen, kroatien och förhoppningsvis rhodos eller något annat partyställe :d det känns som om denna sommarn kommer bli den bästa någonsin, inte bara för att jag kommer hitta på massa saker utan för att jag också kommer fylla 18 år! Hur najs är inte det? Cant wait hehe

nä nu ska jag göra något vettigt pösshääjMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

halloo märkte precis att jag startade det nya året med att inte blogga, eftersom mitt senaste inlägg är från den 31 december haha. Men det har faktiskt vart skönt att ha en liten pause och det har fått mig att fokusera mer på plugg och sånna där lite viktigare saker, så det är bra. Men tänkte bara skriva lite för skoj skull. Men efter den här lov veckan så har jag ytterligare 2 veckor skola, sen så har jag praktik i 6 veckor yay :D Jag kommer vara på ett hotell i Örgryte det här året och det ska faktiskt bli lite spännande, och då kommer jag säkert blogga lite mer också, men bara om jag orkar, har tid och lust. (: 

Men i alla fall! Det är ju alla hjärtans dag idag! Och jag som är helt forever singel(dock klagar jag inte) känner att typ varenda människa har pojk/flickvän eller är på g med nån haha. Längtar så mycket till jag fyller 18 så jag kan gå ut på krogen vid denna "högtid" haha.

Men dock så hade min pappa faktiskt köp grillad kyckling och rödvinssås så nu är mitt liv complete endå. hehe


Likes

Comments

Tänkte gå upp tidigt idag och shoppa på rean, men tydligen så ville jag hellre ta sovmorgon i morse så det blev inget av det haha. Men så kom mina gosingar senare och vi satt och planerade nyår lite grann och bara snackade allmän skit som vi alltid gör haha. 

Sen på eftermiddagen så åkte jag och Linda ner till stan och shoppade istället och vi hittade lite fina saker faktiskt. Men det är ju helt sjukt vad folk går i gång när det är rea alltså.. blir aggressiva och egoistiska. 
tjejsnack med mina bejbs hehehexx.

Likes

Comments

Den brittiska klädkedjan River Island ska ju öppna sin första butik här i Sverige till våren som komma ha sin plats i Gallerian i Stockholm! 
Själv älskar jag detta märket och det var faktiskt den butiken jag tyckte om mest när jag var i London bl.a.

river island casual


Alla dessa fina kläder finns att köpa på River Island

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit hem till farmor och farfar och nu blir det mera julmat och fina paket hihi


Bjuder på en bild på mig och min fina kusin Emelie igår!

xx.

Likes

Comments

Är hos mina söta kusiner i Falkenberg nu och har spenderat jul afton med dem! Vi ska sova här också så det ska bli väldigt mysigt!

Likes

Comments

Har stått hela eftermiddagen och kvällen med mamma och gjort jul godis och sånt! Choklad är typ det bästa jag vet men har inte ens vart sugen alls under hela dagen och det kanske var tur det så jag inte skulle äta upp ingredienserna.. 

Imån är det julafton!!!! TAGGA

Likes

Comments