Header

Hej hej.

Sitter nu på bussen på väg hem till Malung. Ska bli skönt att få komma hem till familjen en stund.

//Malin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fack att allt ska göra så ont!

Minsta mot gång å allt rasar..
Kom inte ihåg sist jag log av ren glädje.. Inte ens de jag älskar mest av allt i hela världen gör mej glad längre. Jag är inte längre lycklig när jag dansar! Det gör så ont!

//Malin.

Likes

Comments

Hej hej!

Sitter nu och väntar på bussen in mot stan. Ska möta upp Elin som kommer från skolan, jag själv blev hemma idag. Har så sjukt ont i huvudet, så kände att jag kommer få mer gjort om jag stannar hemma. Vilket jag också har. Har faktiskt gjort klar 2 religions uppgifter och så blir det att eventuellt göra lite svenska när jag kommer hem.

Ska in på Apoteket och banken för att äntligen få hämta mitt id-kort. Sen skulle Elin på bibliotek och hm tror jag. Blir in på Hemköp innan vi drar hen sen å fixa lite mat.

Det var väl typ det.
Hare gött!

//Malin.

Likes

Comments

Är dom här stunderna när jag känner mej "ensam" jag saknar min lille vän...

​// Malin.

Likes

Comments

Hej hej!

Nu är klockan halv 1 och det kanske är dags att fundera på att ta sej ur sängen. Eller kanske inte. Sjukt gött med slöa dagar i sängen.

Första helgen som jag inte åker hem till Malung. Vi 3:or nollade eller sparkade in 1:orna igår. Så både jag och Elin blir kvar den här helgen.

Planerna idag är väl att typ städa lägenheten, börjar behövas om jag tar mej ur sängen vill säga.
Har även en dans uppgift som jag ska göra, har mina idéer i huvudet bara att få ner dom i kroppen så är de klart.

Nej, men seriöst. Nu blir det att sparka av sej täcket och göra nått idag.

//malin.

Likes

Comments

​Jamen dåså, då var väl mitt sista sommarlov slut, imon börjar skolan igen.

Ska faktiskt bli lite skönt ändå. Inte att behöva plugga och tänka på inlämningar till höger och vänster, men att få fasta rutiner igen och att börja träna på riktigt igen.

Tänkte inte att jag skulle skriva så mycket just nu, men tänkte för skoj så drar jag lite snabbt vad som hänt.

Oj så roligt, har absolut inte hänt nå sköj. Elin kom idag, så hon och hennes mamma som blir kvar här ett par dagar är och fixar i Elins rum just nu. Jag själv gjorde det sista igår, iallafall det jag kan göra, har ett par till tavlor som ska upp, sen tror jag att jag är helt klar. 

Nu blir det att borsta tänderna och typ titta på nån film eller nått ett tag, sova och tagga inför imon. 

Hare gött så länge!

Godnatt!


// Malin.

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att allt är bra. Själv är det väldigt blandande känslor.

Kom till Falun vid 10- 11 tiden och sen var klockan runt 5 när mamma och pappa åkte här ifrån. Det var lite tungt och det kom några tårar när dom gått. Men det går bra nu. Har inte mycket emot att vara själv mer än på kvällen. Är så nojig av mej. Men kommer bara bo här själv till på tisdag eller onsdag då Elin flyttar in, så jag överlever.

Har kommit en bra bit i mitt flyttande. Allt utom mina kläder är upp plockat ur lådorna, fast nu ligger allt överallt istället.

Planen imon är att ställa i ordning allt och städa.
Men innan de ska jag sova lite och det ska jag nog göra ganska snart. Har varit en lång dag. Så ska gå och göra mej klart för att hoppa i säng och kolla att dörren är låst (vilket jag redan kollat typ 47 gånger sen mamma och pappa åkte) hehhe, nej inte alls nojig 😉

För övrigt så klippte jag av mej typ halva håret igår. Gick till frisören och sa åt henne att ta allt de slitna. Känner mej typ hårlös, men är sjukt nöjd. Plus att det är hel gött.

Godnatt!

//Malin.

Likes

Comments

Kan vi nu alla ta ett steg tillbaka och vänta en sekund...
Jag flyttar inom. Jag flyttar till Falun. Jag ska bli Falubo.
Det är helt skjut hur fort tiden går. Har alltid känts som en evighet innan jag skulle flytta, men nu sitter jag här ned större delen av rummet ner packat i låder och in slängt i bilen. Det känns helt skjut! Kommer kännas så konstigt när mamma och pappa åker hem utan mej och jag blir kvar. Tror inte riktigt jag förstår än vad jag get mej in på. Jag vet inte, allt känns på nått sätt så overkligt, svårt att greppa.

Det är mycket nervöst men också hur tagande som helst! Hoppas allt blir som jag vill att det ska nu med skolan och allt!

Nu blir det att sova ett par timmar för imon klockan 8.00 åker sista flyttlassen mot Falun.

//Malin.

Likes

Comments

Hej på er!

Mycket glest med inlägg på sistone. Är lite för mycket just nu. Jag och min pojkvän gjorde slut för någon vecka sen, det är mycket att tänka på kring flytten, vad man ska ha med sej, vad man inte ska ha med sej, vad man behöver och vad man inte behöver och ju mer man tänker på allt ju mindre koll får man. Och så börjar jag jobba om en vecka, och det är typ bara strul med allt kring det. Även mycket tankar om hur allt kommer bli i Falun.

Men iallafall så går första flyttlasset till Falun klockan 7.30 imorgon och jag är typ helt förvirrade. Här ingen koll på nått känns det som. Men jag har nog mer kolla än vad jag tror. Så det blir nog bra när vi kommer plats.

Ja, eftersom jag tydligen ska upp tidigt imon så hoppas jag att jag kan få sova ikväll. Somnade nämligen halv 6 idag 👍👍

// Malin.

Likes

Comments

Hej hejj,

Så skönt att få känna sej lite glad för en gångs skull, är lite mycket just nu och har bara legat i min säng i 2 dagar och inte orkat gjort ett skit. Men idag har det känts mycket bättre. Har fått mycket gjort också. Som ni vet så ska jag flytta till Falun och idag har jag gått igenom alla låder jag har i mitt rum.

Jag och lådor funkar så här: Allt som jag inte vet vart jag ska lägga någonstans knökar jag ner i en låda.

Och på ett par år blir det mycket i dom är lådorna. Fick ihop en halv flyttkartong på 6 lådor och 2 små skåp, resten var bara skit och massa gamla skolböcker, som jag tydligen tyckt var en bra ide att spara på.

Har tänkt att jag ska packa ner allt jag inte använder, eftersom att jag förhoppningsvis jobbar dom 2 sista veckorna innan jag bor här. Så är det skönt att ha allt sånt klart.

Nu ska jag titta på en film eller nått och försöka sova lite sen.

Godnatt!

// Malin.

Likes

Comments