DJUNGELBOXEN

I samarbete med Glossybox.

1. TORRSHAMPOO från Maria Nila. En sulfat och parabenfri (även 100% vegansk!) torrschampoo som ger volym och fräschar upp. Givetvis tar den också bort fett och för mig som är ljusare gör den ett under att ljusa upp mina längder lite extra så tips tips!

2. BIORÉ En ansiktsmask med djuprengörande aktivt kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar bort smuts och orenheter ur porerna som en magnet. Jag har inte hunnit testat denna men är så spänd, har hört så bra om aktivt kol!

3. BELLAPIERRE. Ett banana setting powder. Löspuder I en gul ton som tar bort röda toner och jämnar ut hudtonen. Denna gillar jag att baka under ögonen där min concealer brukar creasa sig. Funkar superbra!

4. THE BEAUTY CROP. En highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow. Jag gillar verkligen denna. Den har en pensel som man applicerar och sedan blendar man ut den. Jag brukar ha problem med dessa produkter då den inte är enkel att blenda ut men denna gjorde magi och gav ett väldigt fint glow och ställde inte till med minsta problem,

5. MONU PROFESSIONAL SKINCARE. En svalkande och återfraktande bodylotion, perfekt att använda efter en dag i solen då den ska lugna och vårda huden. Har testat den (dock ej efter att ha varit i solen hehe) men den var väldigt skön på huden! Jag älskar allt som har med skydd till huden då jag är väldigt mån om att inte bränna mig och inte utsätta huden för onödiga konsekvenser.

Jag har fått hem en box från Glossybox och med handen på hjärtat så är jag riktigt nöjd med denna box. Perfekt när man åker iväg på olika små resor nu i sommar och inte vill packa för skrymmande produkter. Och hur fin är inte boxen med djungeltema! Kommer få användning av allt + på det fick man 20% på Maria Nila och 2 månaders tittande hos viaplay.

Om är sugna på en prenumeration hos Glossybox så för ni 20% med koden "MALINA20"

Gillar

Kommentarer

Instagram @malinasenlund