Inneholder sponset blomster fra prettyflowers.no


I morgen er det Valentine! Jeg føler at jeg har et ganske så avslappet forhold til denne dagen... noen ganger føler jeg for å gjøre noe ekstra ut av dagen, mens andre ganger gjør jeg ikke noe spesielt. Når det er sakt, elsker jeg en unnskyldning for å finne på noe hyggelig eller gi noen jeg er glad i en ekstra oppmerksomhet. Jeg føler i alle fall ikke at det bare er guttas ansvar å gjøre noe ut av denne dagen. Men jeg blir ikke direkte lei meg om det dukker opp noen blomster eller noe søtt... haha.


Men om man har lyst og mulighet... hva kan man gjøre? Jeg tenker at det ikke alltid må koste så mye. Det kan være romantisk nok med en ekstra fin melding, bli overrasket med yndlings middagen eller bare gjøre noe som er litt ekstra kos. Og er man singel, finn på noe med en venn! Eller har man en singel venn, er det jo hyggelig å gi en ekstra oppmerksomhet denne dagen. Sånne dager er jo alltid mest hyggelig for dem som har noen å dele den med. For andre kan det være en kjip påminnelse om noe man ikke har eller noen man savner.

Et enkelt tips enten man er gutt eller jente, er jo å diske opp men en deilig frokost eller kveldsmat man kan ta i senga. Uten tv og uten mobil. Bare kose seg i pysjen med noe digg!

Vet at roser, og spesielt røde er typiske Valentine. Men personlig er ikke roser min favoritt, og spesielt ikke røde... men når de er er som disse... da kan jeg også ha roser hjemme! Så vakre og store. Ekstra luksus og gøy er det med disse fine flower boxene fra prettyflowers. Så om du skal slå litt på stortromma i år, ville jeg gått for disse skjønnhetene. Og har du ingen mann du kan ønske deg blomster fra, kjøp dem selv! Man trenger ingen mann/ kjæreste til å skaffe blomster mener nå jeg. Man kan bestille disse på nett eller så har de nå en pop up shop på sreen&støm ut dagen i morgen.

Skal du feire kjærlighetens dag? Selv er jeg litt i stemning for å finne på noe hyggelig i år... Så vi får se hva som skjer. Uansett hva, ønsker jeg den en fin V-day i morgen<3

Xoxo

Malin

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Gratulere med dagen til alle fine mammaer der ute! Dere er fantastiske <3


Blomsterbukettene ble kjøpt på Prettyflowers sin pop-up shop på Steen&strøm Oslo sentrum. De står der frem til 14. Februar.

Håper du har en fin morsdag og fastelavens i dag <3


Xoxo

Malin

Likes

Comments

Reklame/ Inneholder samarbeid med Jotex.no


Jeg er svak for mye her i livet, men vakre puffer er helt klart en av de... Heldig for meg, begynner resten av verden også å få dilla. Nå finner man jo flotte puffer i alle slags farger, størrelser og priser. Jeg er jo en av dem som ikke klarer å holde meg til de samme tingene hjemme over lengre tid. Noe forblir så klart alltid, men jeg elsker å leke meg ved å bytte ut/ bytte på ulike gjenstander i hjemmet. Det er alltid like gøy å komme over noe som man bare må ha... haha. Og når da i tillegg prisen er ganske kul. Jotex har lenge vært et sted jeg må titte innom etter skatter, men jeg har jo ikke akkurat flust med kvadratmeter å innrede på, så det har ikke blitt så mye møbler den siste tiden. Dilla på frynser har jeg hatt en stund, så hjertet mitt slo et ekstra slag når jeg fant San Fransisco puffen . Perfekt str. til min lille stue. Puffen er like kul som pynt, til fotskammel, ekstra sitteplass eller sidebord. Jeg digger hvert fall den nye frynsete kompisen min. Hva synes du?Skapet og den rosa dagsengen ligger ikke på nett enda, men legger til link når de kommer. Måtte legge ved et par bilder fra den rå kule stylingen super-stylisten Marie Olsson Nylander har gjort for Jotex sine nyheter. Bildene er tatt av fotograf Clive Tompsett.

Det runde Messingbordet Malibu er også en favoritt hos meg. Å tilføre litt glam i interiøret, gjør seriøst underverker. Morsomt med ting som gir litt refleksjoner og spill hjemme synes jeg.


Håper du fikk litt inspirasjon til piffe opp et rom eller to med noe enkle, små grep. Ha en fortsatt fin Onsdag!


Xoxo

Malin

Likes

Comments

Det finnes ikke noe bedre enn å dekke til fest! Så når jeg en sjelden gang får muligheten, pleier jeg å gjøre litt ekstra ut av det. Forrige bursdag hadde jeg flamingo party, og hadde funnet noen fine flamingo figurer som jeg brukte til å dekorere bord og kaker med. Jeg fikk utrolig mange spørsmål angående hvor man kunne få tak i disse, men fant ikke tilbake til det samme siden. Men her om dagen, kom jeg over noen lignende flamingoer på en norsk nettside. Tror faktisk de er helt like! Jeg limte selv gull glitter på føttene.

Link til flamingoene finner du her


Likes

Comments

I dag var jeg en liten tur på messen i Lillestrøm, Oslo Design Fair. Det er alltid like gøy å suge til seg nyheter og inspirasjon. Ble ikke så mange bilder denne gangen, men fikk med meg noen fra Tendens utstillingen og Gubi loungen. Stikkordet for utstillingen denne gangen var Identitet.

Detaljer fra den flotte Floralske utstillingen

Dette baderommet var bare helt magisk! følte jeg var i en magisk skog. Så utrolig hvor vakkert lys kan være.

Mye man kan si, men jeg lar bildene snakke for seg selv.

Har du vært på messen enda? Ha en fin kveld!

#oslodesignfair #tendens #gubi #floralsk #design #interiør #nouw30daychallenge


Xoxo

Malin

Likes

Comments

Inneholder produkt reklame


I går var jeg på frokost med Syster P og Polhem PR i Oslo. De hadde dekket til et fantastisk frokostbord sammen med OsloRAW. Gründer Annikki Schaeferdiek var der og presenterte den nye kolleksjonen, samt fortalte historien bak merket. Alltid like inspirerende å høre på flinke folk som har klart å lykkes med noe kreativt.

De hadde så mange fine vår nyheter å vise frem. Smykkene var enkle og delikate, akkurat som presentasjon. Jeg har alltid likt enkle smykker som tilfører litt ekstra personlighet. Liker at man kan bruke flere samtidig, uten at det blir for mye.


Elsket disse lange halskjedene med en rund stein i enden. Ser for meg å bruke det sammen med flere kortere kjeder.

Blomstene var så vårlige og vakre! Tror de var fra Frk Flood blomster her i Oslo. Maten var bare så flott. Elsker at sunn mat kan se ut som kaker og godteri!

De freshe fargene på smykkene fikk meg til å lengte etter sommer og sol...(enda mer enn jeg allerede gjlø...) Disse må jo være perfekte mot solbrun hud.

Håper du har en fin uke så langt <3

#polhempr #systerp #osloraw #nouw30daychallenge

Xoxo

Malin

Likes

Comments

Jeg har ikke vært i Oslo sentrum på hundre år, men i dag har jeg fått meg en liten luftetur. Først var jeg på frokost i Polhem PR sine lokaler med Syster P. Så mye fint! Deler noen bilder fra frokosten i morgen.

Etter Syster P eventet, var jeg en liten tur innom skjønneste Gro Anita og Aina på Woodsagentur. De hadde gjort om og malt showroomet sitt på Frogner, denne gangen i vårlige grønntoner. Så vakkert! Stylingen var stilren og enkel - Japan møter Norden. Det er nok en stil vi vil se mye mer av i 2018. Rommene ga meg både ro og energi på en behagelig måte.


Elsker de sorte og lave marmorbordene fra Serax. Passer perfekt til de lave og dype sofaene det er mye av nå.

Er ikke lampene fra New Works kule? Så fine når de henger sammen i en klase. Designet av Norske Anderssen&Vold.

Dette digget jeg! Så morsomt å henge asjetter på veggen som kunst. Kan jo være en morsom ting å gjøre på et kjøkken eller spiserom også.

Den behagelige grønnfargen heter Laubær fra Jotun Lady.

Håper du har en fin mandag!

#nouw30daychallenge #woodsagentur #jotunlady

Xoxo

Malin

Likes

Comments

Jeg er tilbake! Og det på en ny plattform. Jeg har ikke vært så aktiv den siste tiden, og det har vært flere grunner til det, først og fremst fordi jeg ikke har vært i så god form. Jeg pleier ikke å dele så mye privat, men dere som har fulgt meg en stund vet at jeg sliter med en dårlig rygg og nakke. Den siste tiden har nakken blitt veldig forverret. Det har gått hardt utover både ryggen og armene mine, noe som gjør det meste vanskelig. Men med litt hjelp, skal jeg prøve å få lagt ut innlegg litt oftere fremover. Jeg har verdens snilleste samboer som kjører meg rund, vasker, bærer og holder kameraet for meg. Uten han, hadde det ikke vært mulig å legge ut noe som helst, verken her eller på insta. Men nå har jeg begynt på ny rehabilitering, så vi håper på bedre tider fremover. Vi alle trenger noe positivt i hverdagen som holder motet oppe. Instagram/ blogg har lenge vært mitt fristed, så det har jeg tenkt til holde på med så godt det går. Jeg trengte en ny start og en ny driv, så da passet det perfekt med en ny plattform. Jeg gleder meg til å komme igang med den "nye" bloggen. De gamle innleggene kommer også til å bli flyttet hit, så det blir bra!

Tekte også jeg skulle prøve meg på #nowe30daychallange som starter i dag. Vi får se hvordan det går, men målet er å få ny motivasjon til å holde motet og humøret oppe. Alt jeg vil er å spre litt hverdagsglede både til andre og meg selv. Du finner mer info om challengen her http://nouw.com/nouw30daychallange

Jeg er lei meg for at jeg ikke har fått delt noe fra julen som var, ettersom jeg ELSKER jul! Jeg tenkte å begynne det nye året med å dele noen bilder fra Desember 2017... Her kommer et lite bilde-dryss!Jul og nyttår i bilder <3

Gleder meg til å dele mer med dere her fremover! God natt <3


XoXo

Malin

Likes

Comments

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 5509342451

Likes

Comments

I samarbeid med Lampan.no

 

Jeg har lenge lett etter noen nye lamper til soverommet vårt, men har liksom ikke funnet det jeg har sett for meg i hodet. Den siste tiden har jeg hatt lyst på noe hengende fra taket eller vegghengt. Litt sånn hotell inspirert, men allikevel ikke. Jeg liker jo best å handle på nett, så når jeg kom over nettsiden til lampan.no var det da jeg endelig fant den perfekte! Jeg liker veldig godt stilen til Pholc, men har bare sett taklampene de har og ikke disse vegg-hengte. Hvor fine? Føler de passet så godt inn og ga meg det lille ekstra jeg var ute etter. Hva synes du? 

Lampan.no har et stort utvalg lamper med fine priser og gode kvaliteter. Har ikke sett så mye annet fra dette merket før, men forelsket meg helt i stålampen fra Pholc også, så den står høyt på ønskelisten min nå. Kjenner det er litt forfriskende med produkter man ikke har sett hundre ganger før. 

Jeg setter høyt at leveringen er kjapp. Når jeg først har bestemt meg, liker jeg at det blir levert raskt. Samt at det er enkelt å få svar om man lurer på noe eller har noen problemer. Hvert fall når det kommer til litt dyrere ting som lamper. Man vil jo være helt sikker på fester, mål og lignende, så for meg er det viktig at kundeservicen er god. Er så hyggelig å komme over så fine butikker, som jeg med glede kan anbefale videre. Vet jo det til tider kan være vanskelig å finne det man leter etter i denne nett-jungelen. 

 

Jeg har vært så heldig å få en hyggelig rabattkode til mine fine lesere. Koden: Inspire  gir 10% avslag på hele sortimentet i ett kjøp. 

Lampen finnes både i sort og i messing. 

Håper dere har en fin søndag! 

xoxo

Malin 

Likes

Comments

Instagram @baremalin