Det känns verkligen helt sjukt att det är första Januari redan! Jag är otroligt glad över att 2017 är över och det är dags att börja ett nytt år med nya möjligheter då mitt 2017 varit ett skitår. Självklart har det hänt saker som varit jätte roliga och det har absolut hänt bra saker också men i stort sett har det varit ett väldigt turbulent år för min del.

Jag tror dock att 2018 kommer bli otroligt mycket bättre då jag har lärt mig en hel del de året som har gått. Jag ska sätta mig i de närmaste dagarna och skriva en liten lista med "nyårslöften" jag har dem i huvudet men jag vill skriva ner dem så att det hela blir lite mer på riktigt och inte bara tankar.

Min nyårsafton var iallafall helt ok inte superkul men definitivt mysig och i trevligt sällskap, Här nedan ser ni våran efterrätt som jag gjorde, tycker den ser otroligt festlig ut smakade gott gjorde den med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​En vlogg från början av veckan. Kommer även att filma när vi firar jul vilket jag tror kan bli kul så det kommer komma en video på det med.

Likes

Comments

Idag har jag gjort färdigt mina sista uppgifter till skolan vilket känns grymt skönt. Så för första gången på länge kunde jag sätta mig och kolla lite på tv utan att vara stressad över att jag ska göra något om 10 minuter. Jag kunde bara sitta där och ta det lite lugnt.

I förmiddags var jag i stallet och gjorde klart boxarna sedan åkte jag hem vid 12.30 sedan åkte jag tillbaka igen vid 15 tiden då hovslagaren skulle kommit. det blev dock inställt så han kommer imorgon istället.

På tal om något annat så tänkte jag att jag skulle göra en/flera vloggar om de sista dagarna i skolan denna veckan. De kommer upp här och på Youtube. :)

Likes

Comments

Just nu sitter jag på Resecentrum i Borås och väntar på bussen hem. Äntlig är denna skolveckan slut. Det har varit en sjukt stressig vecka för mig, i början av veckan insåg jag att jag hade ungefär 8 uppgifter som skulle vara klara senast denna veckan pga att jag varit sjuk annars hade jag inte haft så mycket. Men nu är iallafall allt nästan klart och jag har bara en uppgift kvar men den ska inte vara inne förens på söndag så nu känns det ganska lugnt.

Senare i eftermiddag ska jag hem till Elon då hon äntligen slutat skolan och är hemma några veckor igen. Känns väldigt skönt att ha henne så nära igen faktiskt. Innan dess ska jag göra stallet och åka och hämta Lillis i skolan.

Likes

Comments

Ytligare en dag i mängden! Just nu känns det som att jag gör precis samma sak varje dag och i samma ordning. Jag säger inte att det är dåligt men för mig funkar det sådär jag blir uttråkad lätt. Igår var en toppen dag för mig det hände något annat något jag inte brukar göra. Jag åkte till Joakim och Sofia. Fast än det händer ibland så tycker jag att det kan göra hela min vecka just att göra något lite annorlunda än det jag gör varje dag.

Jag älskar min familj och är så glad att jag har dem som alltid kan hjälpa mig när jag blir omotiverad eller likande. Jag älskar också mina vänner problemet är bara det att dem flesta av mina vänner är helt ointresserade i min vardag dem tycker att det är självklart att jag ska med på fest och tror att jag är sjukt tråkig när jag säger nej. Problem är bara att jag antagligen är sjukt tråkig för jag tycker inte det är kul, jag kan följa med ibland men jag dricker aldrig något. För när jag umgås med folk vill jag sitta och prata jag vill veta mer om personen ifråga. Ibland kan jag bli lite besviken på att alla inte är sådana att alla vill inte veta mer om dig och vem du är utan de vill nara köra sitt eget race. Det jag vill komma med detta är att jag för tillfället känner mig sjukt omotiverad, jag känner att jag vill att folk ska veta mer om mig och hur min vardag ser ut för jag vill att de ska förstå varför jag inte gillar att festa, varför jag inte tycker det är kul att dricka mm. Men förhoppningsvis kommer väl motivationen tillbaka snart...

Likes

Comments

Hello peeps!
Nu är det ju några dagar sedan sist. Då är fråga vad har hänt sedan dess då? Jag typ ingenting för att vara ärlig. Jag fick feber igen i tisdags så har varit hemma sedan dess mår dock bra igen så inte lika illa som sist. Sedan klippte jag Diva pågår också och idag har vi varit i ridhuset en sväng och ridit.

Nu sitter jag utanför min brors lägenhet och väntar på att han och Sofia ska komma hem då dem är och köper mat. Sedan ska jag tillbringa resten av kvällen här. Det känns dock lite halvskumt måste jag säga då jag faktiskt är här helt själv annars är alltid antingen mamma eller Lillis med.

Likes

Comments

​Herre min gud vad mycket det är inför julen. Alla frågar vad man önskar sig hela tiden och helt ärligt vet jag inte riktigt. Samt att man ska hitta på vad man ska köpa till andra också vilket är sjukt svårt. Hur mycket är lagom att köpa för? Det är så mycket frågetecken samt att det är så mycket hets kring julen. Det ska pyntas och städas och planeras, jag älskar i och för sig dessa sakerna pynt är det bästa som finns. Städa är väl förvisso inte så kul men det är underbart när man är klar och när allt är färdigplanerat så känns det grymt skönt. 

Jag avskyr dock mörker, man hinner inte göra någonting innan det blir mörkt. Så stallet på vinter är ingen jättebra kombo. Men det kan vara lite mysigt med mörker också så jag är inte alltid lika skeptisk till det. Det är väldigt mysigt när man är hemma och kan tända massor med ljus och bara sitta inne i värmen och ha de skönt. 

Likes

Comments

Det är redan måndag igen och jag sitter ännu en gång på bussen på väg till skolan. En kort sammanfattning av denna helgen är att den varit super bra. I fredags var vi hos Joakim och Sofia där vi käkade lite och sedan kollade idol. I lördags skrittade jag och Lillis ut båda hästarna och sedan åkte jag ner till Elon i Kungsbacka. Jag sov hos Elon så jag åkte hem vid 14 tiden i söndags och åkte direkt till stallet för att ta hand om hästarna och sedan upp till farmor och fika.

Så helgen har varit bra och jag har faktiskt hunnit med ganska mycket. Hoppas att jag kan hålla humöret uppe i veckan så att jag har energi till hästarna för det senaste har jag inte haft någon motivation alls på kvällen. Förra veckan kändes det dock som att energin började komma tillbaka så jag hoppas att det fortsätter så.

Likes

Comments

Hej på er!

Fredag idag så det känns toppen. Om en stund ska vi hem till Joakim och Sofia för att käka lite samt för att kolla lite Idol. Stallet är klart och jag sitter just nu bara i soffan och tar det lite lugnt.

Imorgon ska jag först göra hästarna på förmiddagen och sedan ska jag ner till Elon och sova där tills på söndag tror jag. vilket kommer bli supermysigt då jag inte träffat henne på länga och jag saknar henne verkligen.

Likes

Comments