5473754235

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Påväg hem från "Nordpolen" så stannade vi till för att hikea och hittade detta fantastiska ställe.

Likes

Comments

Igår åkte vi alla för att ta Polarexpressen till Nordpolen för att besöka tomten. Precis som i  filmen Polarexpressen så fick vi varm choklad, tomten kom och det dansades och sjöng. 

Likes

Comments

Det senaste Au Pair mötet var en Thanksgiving dinner där alla tog med sig mat/bakelser antingen från sitt hemland eller om man ville köpa något "typiskt" amerikanskt.

 Jag gjorde en stor fruktsallad eftersom de andra två svenskorna skulle ha med sig bakelser och jag kände för att vara den "nyttiga" i gruppen. 

Likes

Comments

​Försökte oss på att baka sockerkaka, förutom att vi hade mer smet på oss och att vi åt mestadels av den så blev det lilla som faktiskt blev sockerkaka förvånansvärt god. 

Likes

Comments

​Sista skoldagen och även sista dagen för mig i Chicago. Hade en fullspäckad dag med busstour runt downtown, äta den ökända pizzan, gå på improwshow (som jag självklart deltog), åka till hamnen och sedan tillbaka till skolan för att lämna in alla skoluppgifter... Skoldagen slutade klockan 5pm, därefter var det bara för mig att packa mina saker och åka till busstationen för att påbörja min 12 timmar långa resa hem mot Nashville. 

Likes

Comments

​På kvällen bestämde vi oss för att gå utforska Chicago och för att fira vår seger, dock varade det inte länge då vi alla var trötta, svettiga, hungriga... Ja, vi var allmänt sega. 

Likes

Comments

Chicago 

Så var det återigen dags for skola för att införskaffa de resterande creditsen för mitt visa, denna gången hamnade jag i: Chicago som kommit och blivit en av mina favoritplatser.

Efter en tio timmar bussresa och väldigt lite sömn i bagaget var jag äntligen framme, väl där checkade jag in på hotellet, åt lunch med Hanna och vid tre var vi vid skolan. Hade skoldag till kvart i tio och därefter begav jag mig till hotellet och somnade strax därpå. 


Lördag: Skolan började 8.30 och pågick till 7.30pm. Under dagen åkte vi till ett Cultural center, hade klasser om Amerikansk politik och historia och på kvällen hade vi en "fotojakt" som min grupp självklart vann. 

Likes

Comments