Header

​Följde med föräldrarna och hans ena bror + fru och fikade. Det var väl trevligt tills morsan började grina inför allihopa typ, vilket var rätt frustrerande och oerhört jobbigt eftersom hon börjar oftast grina överhuvudtaget. Vet inte om jag ska tycka synd om henne eller inte, men jag tror nog inte att jag tycker synd om henne. Om hon mår dåligt så borde hon fortsätta att gå och prata med någon, men det gör hon inte. Så jag orkar inte bry mig, jag har mina egna problem både med dem och med alla andra. Fast inte grinar jag för det, jag biter bara ihop och sköter mig själv. Känns även rätt överdrivet att helt plötsligt börja grina för det minsta lilla man säger till henne eller säger åt henne på skarpen att sluta upprepa saker och sånt. Detta är en av anledningarna till att jag aldrig någonsin upprepar det jag säger till henne, för det blir för jobbigt till slut. Jag orkar inte med det helt enkelt, men i slutändan så är det alltid jag som får skäll för allting. Hon blir behandlad på ett sätt och jag blir behandlad på ett orättvist sätt men det är så oerhört synd att pappa inte märker det. Han vet inte heller vad jag har gått igenom under alla dessa år och vad jag håller på att gå igenom nu, men det kommer han aldrig att få veta för jag litar varken på honom eller mamma längre. För dem är jävligt duktiga på att berätta för precis alla andra i familjen om hur det är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har verkligen inte gjort mycket alls idag, utan jag har suttit och läst för det mesta och städat hela övervåningen vilket jag måste göra jämt för att det ser så fruktansvärt skitigt ut med pappas & mammas grejer.. Men jag antar att om jag vill få saker fixade och försöka göra så det ser lite trevligare ut så får jag helt enkelt forsla bort alla morsans gamla böcker till myrorna eller till något annat ställe som tar emot sånt där, jag vill helt enkelt inte ha dem kvar uppe hos mig och definitivt inte hennes gamla fula tavlor heller. Som dessutom är trasiga och helt oanvändbara. Det kanske börjar bli dags att leta efter en snickare som kan hjälpa mig att göra klart allting som behövs göra klart, det vill säga allt som har med förvaring att göra. Det är bara själva skalet utanpå som är helt klart, innanmätet är bara halvfärdigt. Det är såhär det går när pappa tar på sig för många grejer att göra, någonting blir aldrig riktigt färdigt. Nu har jag inte sagt någonting alls till honom vilket jag inte tänker göra heller för det är fan ingen idé faktiskt.

Likes

Comments

Har haft rätt mycket att göra under dem här veckorna så träningen har dessvärre uteblivit, men senare idag tänker jag ta tillfället och åka in för lite egentid bland vikterna. För tillfället så kör jag inte efter något schema utan jag får se vad jag bestämmer mig för vilka muskelgrupper jag vill köra. Dessutom så börjar det bli dags att få lite ordning på min träning, har haft sjukt många dippar men nu måste det bli ändring på allting. Har ändå aldrig någonting speciellt för mig så måste verkligen bli bättre på att peppa mig själv till att sticka in och träna det är bättre än att bara sitta hemma tillsammans med mamma när jag inte umgås med mina vänner eller hittar på någonting annat. Tur att jag har min nya almanacka som kan hjälpa till att hålla koll på hela min planering xD, har dock ingen speciell planering förutom af möten och planera in träningsdagar :P, vilket inte går sådär jätte bra men det ska nog bli ordning på det så fort jag har börjat. Men vi kickar igång träningen redan senare idag och börja planera in fler träningspass efter att jag har kommit hem när nu det blir.

Nu är det däremot dags att sova, klockan ringer vid 9 så jag hinner äta en ordentlig frukost i lugn och ro utan att behöva stressa igenom min morgon. Natti Natti.

Likes

Comments

Tänkte göra en ny beställning ifrån proteinbolaget senare idag, dem hade fått in lite nya grejer som jag gärna vill testa på. Jag struntar fullständigt i vad mina föräldrar säger, det är mina pengar och jag avgör vad dem ska gå till. Självklart så ska det först och främst gå till mitt busskort men det har jag under kontroll så det är inga problem. Har även mina räkningar och sådant också under kontroll. Dessutom så var det längesedan jag unnade mig någonting överhuvudtaget så det börjar bli dags. Har ingen bild att visa för tillfället då jag har problem med att ladda upp en del bilder till den här sidan men skriver här nedanför vad jag tänkte beställa och sedan försöka lägga in bilder så fort jag fått mina produkter :). 


1. Pam cooking spray (istället för både olja och smör)

2. Slender chef protein pannkakor (choklad & banan)

Likes

Comments

Hittade äntligen lite snygga förvaringsglas inne på Ikea, dem som jag har nu är bara plast och definitivt inte speciellt snygga med deras genomskinliga plast som man aldrig kan diska ur riktigt ordentligt. Det är därför jag har letat efter förvaringsglas som är mkt lättare att kunna diska ur om man vill ha någonting annat i dem än proteinpulver och bcaa som jag ska ha i mina tre burkar. Dem här kostar 29 kr/ tsk vilket är riktigt billigt för att vara på IKEA, vanligtvis så brukar såna här burkar gå runt 50-60 kr på dem olika hemsidorna som jag har kollat på så då är det ju klart att man köper dem på IKEA istället. Åkte ut till Ikea tillsammans med en kompis och hittade dessa, köpte två styckena mitt proteinpulver och ska försöka bege mig ut nästa vecka och köpa en till fast en lite mindre som jag kan ha mitt bcaa i. Just nu har jag det i original burken men den tar upp rätt mycket plats i mitt fönster, så då kan jag lika gärna ha en liten glasburk som tar upp mindre plats än vad burken gör. Ska nog försöka att rensa ur en av mina bokhyllor så att jag kan ha mina saker där istället för att ha dem i fönstret. Borde även rensa i mina fönster också och slänga det jag verkligen inte behöver ha kvar, borde även gå igenom mina bokhyllor också och rensa ur allt skit som bara står och samlar på sig en massa damm. 


Nu ska jag dejta sängen, natti natti :*

Likes

Comments

Spenderade min alla <3 dag tillsammans med mamma för upphämtning av medicin. Vi mötte även upp Kajsa och gick för att ta en fika på Waynes coffée. Sedan åkte mamma hem före oss medan vi var kvar på stan ett litet tag till, men vi åkte hem runt 5 båda två. Fanns inte så mycket på stan att göra ändå när det är småkyligt, då vill man gärna inte vara ute längre än nödvändigt. Men ska in imorgon och köra ett träningspass, vilket jag inte har gjort på sisådär 100 år så det börjar bli dags. Det har bara kommit en massa saker i vägen sedan har motivationen och orken inte funnits där då det har hänt lite saker här hemma också. Men kommer att mjukstarta imorgon som sagt. Känner även att jag behöver börja komma mer hemifrån och inte bara när mamma ska på stan eller när jag ska träffa kompisar, måste börja aktivera mig igen. Då kanske jag börjar må bättre psykiskt också, men det får vi se. Just nu fokuserar jag bara på att ta en sak i taget :). Och jag börjar med att ta och lägga mig, natti natti :*

Likes

Comments

Det är jävligt lätt att gnälla och skrika på mig, men när det verkligen krisar ja då blir allting annorlunda. Sedan går allt tillbaka till att vara som vanligt, jag tror inte mina föräldrar vet exakt hur jag mår och hur jag känner, vilket är någonting dem aldrig kommer att få reda på om det bara ska gnällas på mig. Fast egentligen ska pappa vara jävligt glad över att jag var hemma då mamma fick sitt anfall, jag hade kunnat vara borta och inte vetat om att hon fått det. Om det fortsätter såhär så kommer jag aldrig någonsin att bry mig om vad som händer mamma. Då kanske dem fattar hur det känns för mig, men det tror jag aldrig dem kommer att förstå för dem har aldrig frågat hur det faktiskt är med mig och hur jag känner. Dem tror att allt är så himla bra. Men nu ska dem både få känna hur det känns att inte få veta någonting alls, för då kan dem ju varken gnälla eller skrika på mig. Det är det bästa jag kan göra, eller börja skriva en dagbok också för då kan man hålla det för sig själv också.

Likes

Comments

​Spenderade mest dels av kvällen/natten/ morgonen på sjukhuset då mamma började må dåligt igår. Kom inte hem förens vid 7 idag och hade väldig svårt för att somna. Totalt så kanske jag fick 8h sömn, så jag känner mig rejält sliten idag alltså. Hann aldrig ta fram någon mat heller vilket jag har mig själv att skylla, med kommer nog åka in och köpa mat till mig och mamma den här gången, för jag känner att jag verkligen inte har någon större lust att ställa mig och laga mat när jag känner mig både trött & helt orkeslös. Så då är det faktiskt bra att max och donken finns :D. Men jag föredrar helt klart max även om det ligger lite längre bort ifrån stan än vad donken gör, men där kan dem åtminstone göra maten direkt efter att man har beställt den. Men vi får se vad det blir för kvällsmat idag, antingen donen eller max, har inte riktigt bestämt mig ännu. Vad mamma ska äta har jag ingen aning, fast iofsig hon får bestämma själv vad hon ska äta. Det kan direkt inte jag bestämma. 

Imorgon ska jag ta en väldigt lång sovmorgon hade jag tänkt, är så sjukt trött men det är nog inte så konstigt med tanke på hur min dag har varit. Förhoppningsvis så kan jag nog komma in i min dygnsrytm igen. 

Likes

Comments

Detta blev min enkla frukost denna söndag, orkade verkligen inte ställa ställa mig och fixa fröt när jag vaknade så sent. Så då fick detta duga, eftersom det är söndag så blir det lite småfix här hemma och fixa lite tvätt. Sedan ska jag väl försöka plugga lite körkortsteori, har inte gjort det på flera månader då jag verkligen känner att jag bara misslyckas hela tiden. Men nu börjar det bli dags att åtminstone försöka, jag behöver ju ha det där kortet oavsett om jag får jobb eller inte. Det är ju en stor frihet.

Likes

Comments

​Känner verkligen att det är dags att gå vidare, bort ifrån dig. Du var verkligen inte den kille jag trodde du utmärkte dig för att vara. Du smörade alldeles för mycket och fick mig verkligen tro på allt du sa, men jag insåg efter ett bra tag att du var precis som alla dem andra killarna jag träffat. Tack vare dig så kommer jag aldrig att släppa in en kille på en gång såsom jag gjorde med dig, du är den största lögnhalsen jag någonsin har pratat med samt träffat. Och om du på fullaste allvar tror att jag kommer träffa dig igen så kan du glömma det på en gång: "Jag träffar inte skithögar". Så du kan ju försöka få mig att komma och hälsa på dig hur mycket du vill, men det kommer aldrig att hända och om jag ska upp till Sthlm så är det verkligen inte dig jag kommer att träffa. 

Likes

Comments