Foto, Hemma hos mig, Inredning

​Sen jag senaste gången skrev något här har det hänt en hel del. Största saken är väl att jag flyttat igen och bor nu ensam i en liten (men mysig) etta i Helsingfors. Sen jag flyttade hemifrån har jag bott i två fina lägenheter jag gillat, men nu känns det verkligen som om jag kommit hem. Mitt första alldeles egna hem, här jag, och bara jag, får bestämma hur jag vill inreda och möblera. Härligt! 

Jag har nu bott här i ungefär 1,5 månad och ännu känns det inte helt färdigt, men det kommer det antagligen aldrig göra. Jag går lite i vågor när det kommer till inredning, lite som med kläder. Då hösten kommer gör man det gärna lite mysigare med en massa ljus och dynor och varma filtar, medan man till våren gärna tar in lite ljusare färger och lättar upp hela lägenheten. 

Just nu ser det ut såhär i min "matsal/kök". Jag absolut älskar mitt runda matbord! Jag har länge villa ha ett runt matbord, men det har aldrig liksom riktigt passat in. Nu bestämde jag mej ändå för att skita i att ett runt bord tar upp mera plats än ett rektangelformat bord och grävde fram den här pärlan ur förrådet i Sjundeå och gav den några lager ny målfärg och voilá! Här sitter jag gärna flera matstunder framöver!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments