Mat, Vardagsprat

Jag älskar morgnar då man kan ta det lugnt och inte direkt behöva stressa iväg till skolan/jobbet. Idag har det varit en sån morgon, så jag passade på att steka bananplättar åt mig och sätta mig framför Netflix och min all-time favorite serie, Friends. Nu ska jag så småningom börja laga mat och sen packa iväg mig till praktiken!

Receptet jag använder då jag gör bananplättar; 1 banan, 2 ägg, lite bakpulver och lite vaniljsocker. ​Det går bra att göra plättarna utan både vaniljsocker och bakpulver, men jag gillar att de får lite smak och lyft!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inspiration, Vardagsprat

Länge sen jag sist skrev någonting här, men så går det ibland, även om man har saker att skriva om.

Det har hänt en hel del sen sist. Om en vecka kommer jag till exempel inte mera vara helsingforsbo, utan bli esbobo! Min roomie har flyttat till Rom för några månader (här kan ni läsa om hennes äventyr) och jag kommer att flytta ihop med min favoritperson. En ny lägenhet, vilket betyder ett nytt inredningsprojekt! Jag har såklart en klar bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut i lägenheten, men jag kommer nog få göra några kompromisser då vi inte har riktigt samma inredningsstil med min pojkvän.. ;-) Men bra kommer det att bli!

För tillfället befinner jag mig dock ännu längre västerut, då jag råkade hitta en praktikplats här lite i sista minuten. Det är min första praktikperiod under mina studier, och vad jag trivs bra! Jag är på en kirurgisk avdelning, där vi sköter om postoperativa patienter. Eftersom det är in första praktik handlar det mycket om att följa med och observera, men redan under en veckas tid känner jag att jag lärt mig en hel del! Är glad att jag trivs så bra på praktiken, det ger motivation till de kommande 3½ studieåren!

Just nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska diska färdigt så att jag kan packa morgondagens matsäck innan jag går och sova. Har stigit upp kl. 5.30 idag, så det börjar kännas som sovdags snart!

Likes

Comments