Veckorna springer iväg medan vi försöker hinna ikapp. ​Sommarlovet kommer snart vara här och vi kommer fundera på vart tiden tog vägen. Vi borde sluta häkta och ta vara på allt vi har just nu. Men som mycket annat är det lättare sagt än gjort. 

I torsdags jag var med klassen på SVT. Min bror fyllde 19 samma dag. Igår hade vi årets första grillkväll och imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en saknad vän. Annars har det inte hänt så mycket den här veckan. Hoppas er vecka har varit bra så ses vi inom kort. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hoppas att alla haft en mysig påsk! Och för er som fått lov nu önskar jag ett underbart sådant. Till er som precis som jag ska till skolan imorgon, låt oss sörja tillsammans. Fast nu ska vi inte va så. Tagga-tagga-tagga för att det endast är cirkus två månader till sommarlov! Positivt tänkande hallå.

Igår hittade jag brickan till mitt stativ som varit borttappad i ett år. Jag bestämde mig för att fota bilder som jag så länge väntat på att kunna fota. Här får ni se en del av resultatet. ​Bilderna är inspirerade av Ebba Lillieström, in och kika på hennes fantastiska blogg.

Likes

Comments

weheartit är räddaren under dessa dagar då man helst av allt inte vill göra något alls. Man får en kick. Och såna är välbehövliga. Har skrivit en novell om en flicka där jag försöker identifiera henne med ett träd. Flummigt, tycker ni. Perfekt, säger jag. 

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa om en sjukt bra film "Beck - Rum 302". Ni har säkert sett dom äldre Beck filmerna sedan innan, om inte så är det dags. 
Nu ska det i alla fall släppas ett antal nya filmer, den första är här och verkligen en film att rekommendera.

Den har egentligen bara släppts på C More, så blev besviken när jag trodde att jag inte skulle få se den, men lyckligtvis fanns den på dreamfilm HÄR. Så är ni ett lika stort fan av Beck filmerna som jag är, kolla in den direkt!

Vill inte berätta så mycket om filmen, men det börjar i alla fall med att dom hittar en ung kvinna strypt på ett hotellrum... vill ni veta mer får ni helt enkelt kolla på den.

/ Lina

Likes

Comments

Fick ett ryck och började att redigera bilder som jag och Lina tog för längesen. Hade nästan glömt hur kul det är. 

Puss på er 
/Malin

Likes

Comments

Jag brukar inte kunna välja favoriter; favoritfärg, favoritplagg, favoriträtt, favoritlåt, men jag tänkte tipsa om filmen som jag förmodligen skulle kalla min favoritfilm: The perks of being a wallflower. 
Jag vill inte avslöja för mycket, nästan ingenting alls, för jag anser att filmer blir mycket bättre om man inte vet så mycket, hahah. Men man får följa honom genom hans första år på high school; hans uppgångar och nergångar. Jag kan inte sätta fingret på varför filmen berör mig så mycket, men varje gång jag ser den fylls jag av en känsla av välbehag, som att det är där, med dom, jag skulle vilja vara. Den här filmen är inte lika ytlig som andra high shool filmer, den här har ett djup. Så fin och så otroligt ledsam, sorglig och hemsk. 
Den kom ut 2012 så jag förmodar att många har sett den, men ni som inte har, ni MÅSTE se den. För den är så jädra bra. 

/Malin

Likes

Comments

Efter att ha bloggat på blogg.se - doubleup.blogg.se - under en tid har vi nu bestämt oss för att börja om från början och starta en ny blogg på en ny bloggportal. Därför har vi snickrat ihop designen och planerat hela dagen. Den är ännu inte fullbordad, det kommer en header och möjligtvis några justeringar i designen. 

Vi kommer att blogga om allt möjligt; foto, vardag, tips, recept, inspiration m.m. Hoppas ni vill följa med i vår vardag. / Malina - Malin och Lina.

Likes

Comments