Började dagen med utrensning av leksaker. Efter lunch var vi ute i pulkabcken med barnen. Maximiliam hade premiär där han älskade det. Marcus fick äntligen åka sin Snowracer han har längtat länge nu.


Vid middagen lekte killarna med oliverna oliverna var klor på fingrarna. Bus ungar.

Efter middagen ville Marcus rita och Maximiliam ville självklart också måla. Wow kolla penngreppet på Maximiliam helt rätt och bara 2 år.

Nu vila slappa mysa i soffan.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fick vi lite snö jag älskar snön och igår var vi ute i snön och lekte med barngruppen. Förmiddagen var så rolig i snön. Hoppas att snön får ligga kvar lite så vi kan gå ut i helgen med Mmarcus och Maximiliam. Maximiliam verkar älska snön han vill inte åka vagn när den har kommit vill han gå och känna på den.

Likes

Comments

Dag 1 i grundkursen för arbetsplats ombud och skyddsombud är klar bara 5 dagar kvar. Kör 2 nu i januari 2 i februari och 2 i mars. Väldigt bra kurs önskar att alla som är medlemmar skulle kunna få gå denna kurs på kommunal. Men grundkursen får alla gå.

Sitter på pendeln på väg hem och är glad att jag har så kort resväg mellan hemmet och jobbet fy att åka så här varje dag.

Likes

Comments

Evigheter sedan jag åkte en gammal tunnelbana nostalgi tripp.  Nu är det dags för grundutbildning för plats ombud och skyddsombud på Kommunal

Likes

Comments

Jag har nu startat en ny blogg det blir här får se hur det blir

Likes

Comments