Nederdel/ PIECES - Sweater/ hjemmestrik- Sko/NIKE - Taske/ ZADIG & VOLTAIRE - Øreringe/Ukendt - Halskæde/MAGNOLIA

Hey! Her har i et ootd, det består egetlig bare af en lækker varm sweater og den flotteste nederdel! Jeg synes selv det ret cool, og meget dejligt afslappet her på en lørdag!

Malika Sandez

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey! Så nåede vi til den dag jeg endelig har tid.... Jeg fejlede, og kunne ikke gennemføre #nouw30daychallenege, og det var en skam. Jeg havde haft høje ambitioner og mål om hvad jeg skulle have ud af det osv. Men det lykkedes ikke, jeg havde alt for meget om hovedet, og lod det egetlig bare ligge. Jeg havde arbejde, lektier, skolen og mange andre ting der skulle gøres før jeg kunne priotere bloggen. Jeg fortryder dybest set at jeg ikke fik bloggen op og køre, men der er ikke noget at gøre ved det. Jeg fejlede og sådan er det. Op på hesten igen og så der udaf. Jeg ser virkelig frem til at få skrevet og uploadet en masse indlæg i det næste stykke tid.


 Malika Sandez

Likes

Comments


JEg får tit spøgersmålet "hvorfor gør du det? et enkelt menneske kan alligevel ikke gøre en forskel, så du behøver jo ikke". måske er det rigtigt, måske kan jeg ikke gøre en forskel og måske behøver jeg ikke, men jeg føler at jeg gør en forskel, det er det der gør mig glad og det er noget jeg er stolt af, så hvorfor skal jeg ikke gøre det? jeg har vel samme rettighed til at spise plantebaseret som du måske har til at spise animalske produkter. Og hvis et enkelt menneske ikke kan gøre en forskel hvem skal så? Mange synes bogstavlig talt at det er dumt, i forhold til f.eks. kosttilskud. "skal du lige have din formiddags snack?" "så du fremme med sagerne igen, var" osv. og jeg kan sige jer det ubehagligt og få smidt i hovedt, man føler sig krænket og gjort til grin. ja Mange har fordomme om veganere, og det burde de ikke have. Vi er helt ligesom dem, men alligevel så forskellige.

Men det er selvfølgelig ikke alle der, har fordomme osv. det meste af tiden får man god response, med f.eks. "kæft hvor du sej" ,"hvor er det cool", "det en meget moden beslutning du har taget dig" osv. og det er bare sådan noget der bare kan gøre hver dag bedre, det så fedt når folk kommer med kommentare der bare kan lyse ens verden op, og følelsen af at du faktisk gør en forskel blomstre bare endnu mere. følelsen af succes.

#nouw30daychallenge 25.januar 2018

læs mere om udfordringen her


Malika Sandez

Likes

Comments

BLIV OPDATERET VIA MAIL