Hej snyggingar!

Idag tänkte jag ge er en liten uppdatering om mitt liv och vad jag pysslat med. Jag har under de senaste veckorna varit sjuk ganska mycket, feber och förkylningar finns överallt och jag är som en magnet, alla baciller dras till mig! Men jag kämpar på med min praktik ändå och har lyckats med 100% närvaro såhär långt. Nu är det bara 2 veckor kvar och det är bara att kämpa in i det sista. Mitt jobb på Helsingborgs simsällskap går också superbra och jag är helnöjd med mina fina barngrupper, ni sprider så mycket glädje och jobbet är så givande på alla sätt och vis. Mina kära kollegor är också världsbäst och jag är bara omgiven med positivitet och glada ansikten!

Och nu till det bästa, min fina Viktor. Älskade fina älskling. Fick världens överraskning med blommor till dörren på alla hjärtans dag. Trots distans så går allt att lösa om man är redo att kämpa för att få det att fungera. Jag är 110% redo och ska lägga ner all kärlek på dig!

Helt galet kär.

XX

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Eftersom att det var ett ganska bra tag sedan jag skrev här på bloggen och uppdaterade om mitt liv så tänkte jag dela med mig av lite bilder på den senaste och största förändringen som skett i mitt liv på ett bra tag. Någon dag innan julafton så bestämde jag mitt från att klippa av mitt låååånga hår:

Ganska galet att jag hade så långt hår? Med det var så slitet i topparna så jag bestämde mig för att klippa av supermycket. Här har ni några bilder på resultatet:

Galet nöjd. Har velat klippa av håret länge och äntligen så hade jag läge och mod. Ska det ske förändring så får man ju göra det på riktigt, denna gången blev det kort hår!

XX

Likes

Comments

Ni vet den känslan när allt faller på plats, när allt som känts oklart blir helt självklart? Känslor är knepigt, det kan man minst sagt säga. Genom livet har jag upplevt många olika situationer, både positiva och negativa. En sak jag lärt mig på vägen är att det är okej att känna, det är okej att må dåligt och det är okej att må riktigt jävla bra. man behöver känna negativitet för att kunna uppskatta alla fina stunder man har i livet. Under senaste tiden i mitt liv har det hänt ett antal stora förändringar, och beroende på hur man ser på de olika situationerna så är det både positivt och negativt. Ett stort pluss är Han med stort H. Ni vet när det pirrar lite sådär extra i magen? Bara tanken på honom får mig att le. Ganska galet att en person kan gå från ingenting till allt på så kort tid. Men för en gångs skull så har jag lovat mig själv att inte bry mig så mycket om vad alla andra ska tycka och tänka. För en gångs skull har jag följt mitt hjärta 110%, och även fast där finns massa hinder på vägen så ska detta fungera. Vill man så kan man. När man går efter magkänslan så vet man att man är på rätt spår i alla fall, och det är precis vad jag ska fortsätta göra.

Att älska någon är ganska stort. Att låta någon komma så pass nära att man vågar öppna upp och säga "jag älskar dig", det är ganska galet. Men jag älskar dig. Jag älskar dig sjukt jävla mycket.

Likes

Comments

Hej goingar!

Idag tänkte jag dela med mig till er en bild som jag inte är helt bekväm med. Men det är trots allt jag, och detta är startlinjen och början på min lilla resa mot ett hälsosammare liv med en kropp som jag kan trivas i (jag trivs i mig själv nu också, men det finns absolut utrymme för förbättringar i mina ögon).

Jag ska kämpa kämpa och sen kämpa lite till och bevisa för mig själv att jag kan klara detta. Stay strong.

XX

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Idag är det söndag och jag är ledig från jobb. Idag hade jag tänkt att jag och Linus ska åka ut på väla och luncha och göra navelpiercing! Jag är såååååå nervös men ska klara det även fast nålar är det värsta jag vet!

Denna tjejen är tuff och ska klara det idag, och hålla Linus hårt i handen så att jag inte dör såklart.

XX

Likes

Comments

För bara någon vecka sedan så blev en av mina största inspirationer mördad av ett fan. Christina Grimmie var en riktigt rolig och fantastiskt duktig sångare som tyvärr fick lämna oss alldeles för tidigt. Du kommer alltid leva vidare i våra hjärtan och kommer alltid vara ihågkommen för den underbara person du var. Tack för allt. Tack för att du inspirerat mig. Tack för alla otroliga videos på youtube.

Du kommer alltid vara en stjärna i mina ögon. Vila i frid.

XX

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag precis slutat jobb och ska snart ringa till Filborna och prata jobb. Önska mig lycka till..

Idag ska jag mysa tillsammans med min tok som jag inte hunnit träffa på hela veckan. Saknar honom galet mycket! Jobbet tar all min tid och när jag är ledig så jobbar han. Det är minsann inte lätt att ha tid för allt!

Alltså, hur fina får man bli?

XX

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Idag är det lördag och jag sitter på jobb precis som jag gjort resten av veckan. Jag har jobbat varje dag utom i torsdags, då solade jag och körde ett riktigt mosterträningspass nere på Friskis och Svettis.

Nu i sommar har jag bestämt mig för att göra en del förändringar i mitt liv. Den största förändringen är att jag ska börja träna ordentligt och få tillbaka samma kropp och samma kondition som jag hade under perioden då jag tränade simning tre gånger i veckan. Jag saknar det så otroligt mycket och ska verkligen kämpa för att ta mig tillbaka dit igen. Även fast ryggen är ett stort hinder för att lyckas ska jag kämpa igenom smärtan och göra mitt allra bästa.

Jag har även bestämt mig för att klippa av mitt hår, göra navelpiercing och skaffa ett jobb som simtränare, antingen i Landskrona eller här i Helsingborg. Och jag håller alla tummar och tår att jag kommer in på högskolan i Malmö eller Kristianstad så att jag kan få min utbildning som förskollärare så fort som möjligt!

Bilden ovan är tagen från pinterest.

Jag tänkte mig att klippa ett "Bob haircut" fast lite längre, ungefär så som på bilden. Jag trivs superbra när mitt hår är kort och jag tyckte att den frisyren var toksnygg!

XX

Likes

Comments

Hej allihopa!

Detta inlägget vill jag tilldela min älskade lilla katt sov tyvärr försvann från världen för ett tag sedan. Det är så tomt där hemma utan dig och jag saknar dig varje dag. Varje morgon väntar jag på att någon ska stryka sig mot mina ben och tigga efter mat. Jag saknar att du inte kommer springandes varje gång jag kommer hem från skolan.

Min lilla stjärna, föralltid saknad, jag älskar dig. Vila i frid.

XX

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag sitter jag på jobb och tänkte dela med mig av lite bilder sedan studenten, så jag för samma sak som jag gjorde på balen. Bildbombar er!

Absolut en av de bästa dagarna i mitt liv, och jag fick spendera den med mina absoluta favoritmänniskor! Kommer sent glömma den dagen.

XX

Likes

Comments