Vad ska man göra? Dottern var inlagd på psyk i ca 1 1/2 vecka.. Hon kom hem o allt var ok. Sen några dagar senare ringer hon o säger att hon är på väg in dit igen.
Så det hela handlar om att hon tyvärr är spel beroende. Hon hade spelat upp hela sin lön. Inte betalt hyra eller något annat.
Varför finns dessa online casinon som tyvärr är beroende framkallande? Tänk om man kunde sätta stop för det. Det är så enkelt att locka folk med gratis spinns m.m
Så idag ska jag åka och besöka henne så får vi se hur hon mår.
Man hoppas att hon får all hjälp hon kan få.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet är både motgångar o medgångar.
Tänk att få ett sms från äldsta dotter som är 24 där det står: Jag ville bara säga att jag älskar dig, glöm inte det är du snäll. jag orkar inte med mig själv nå mer och allt skit som händer. Så jag skiter i det här. Förlåt mamma

Hela världen raserar framför mina ögon. Paniken infinner sig, inget svar på telefon. Skickar meddelande till hennes farbror o berättar vad hon skrivit.
Efter en stund får jag svar. Hennes pappa o farfar hade panik åkt dit och gått in med huvudnyckel. Tur var att hennes farfar äger bostäderna. Hon har tagit massa tabletter. Ambulans på plats, andnings uppehåll.... Här sitter man 10 mil bort o kan inte göra något.
Innan man får besked vad som händer med henne så passerar hela hennes uppväxt förbi... Detta händer inte min dotter... Men det gör det.
Telefon ringer... Läget är stabilt. Sjunker ihop o tårarna kommer...
Detta är nog det värsta en förälder kan vara med om.
Läget är ganska ok men hon är på en psykavdelning nu. Hon måste få mycket hjälp för att ordna upp allt hon behöver ordna upp.
Så visst känner man en viss oro än, hur blir det när hon kommer hem igen? Fixar hon det eller vad sker. Försöker få henne att komma hit och vara här ngr veckor men hon vill ej. Så vi får se vad som händer.
Så hoppas att ni tar till vara på den tid ni har med era barn o uppskatta dom. ❤️❤️

Likes

Comments

I går gjorde jag årets första rabarberpaj. Vart riktigt nöjd och gott var det med.
Annars var lördagen lugn. Var över till kompisen o käkade pizza o paj medans vi hejade på Tre kronor i hockeyn. Var riktigt spännande.
I dag har jag börjat att tvätta klädseln till sofforna. Tar ju lite tid att torka. Men välbehövligt.
Annars en lugn dag framför tvn.


  • 59 Readers

Likes

Comments

Hej. Idag har jag skingrat mkna tankar genom att fixa iordning på altan. Kastat lite skräp o kompisrn hjälpte till med att rensa lite i rabatterna. Inte klart där än men sitt delen är fixad. Nu behöver jag bara köpa olja o olja in golvet.
Sen är frågan om jag ska göra iordning mina pallkragar o börja så lite.
Är det någon som har förslag på vad jag ska så? Komentera gärna med förslag.
Avslutade kvällen med ett skönt bad sen lite tv...
Bild på en del av altan.
Hej för denna gång.

  • 65 Readers

Likes

Comments

Ligger o tänker på det mesta.
Personal möte i morgon bitti o det ser jag inte fram emot. Har vart väldigt mkt tjafs på jobbet.
Vi har en person som absolut inte gör ett skit. Sitter o rullar på tummarna. Vilka är det som får göra allt sen? Jo vi som kommer efter.
Är dom från Amerika lata? Vet inte hur många gånger vi har sagt till henne men det går tydligen inte in. Så hoppas på ändring efter mötet.
Nog om det.
Sen hände det något kul på kvälls kvisten. Fick telefon samtal av ett ex eller vet inte vad vi var egentligen, vi träffades lite då och då. Pratade ca 40 min om allt som hänt sen sist. Kändes så bra.
Jag hade mkt känslor för han men dom var tyvärr inte besvarade då.Han vill inte binda sig. Han ville tydligen bara ha kul. Så bröt upp helt från han.
Så nu har han väl funderat ett par månader. Han hade saknat mig väldigt mkt o ångrat sig lite.
Så på onsdag nästa v ska vi ses o grilla o umgås så får vi se vart ert leder. Man får hoppas på det bästa. Behöver verkligen ngn som stötrar mig i allt elände som är runt mig just nu. Ensam är stark säger dom, men vet inte om det stämmer. Man behöver ngn vid sin sida. En stötte pelare.

Dottern min har knappt hört av sig. Har försökt fråga om det går bra men får bara korta svar. Fast jag får låta det ta den tid det tar för henne.Jag finns alltid här för henne! Älskar min dotter 💕
God natt


  • 80 Readers

Likes

Comments

Jaha. Ledig dag idag o gjort alla måsten som ska göras. Tvätta o städat. Har även fixat iordning på dotterns rum som var ett bomnedslag. Rensat hennes kläder o lagt iordning. Men nu är det klart. Känns väldigt tomt hemma. Man gör inte så mkt. Man har mkt tankar i huvudet. Är jag ingen bra mamma,vad gjorde jag för fel om jag ens gjorde fel? Har jag varit för slapphänt o inte sagt ifrån för lite? Jag vet ärligt inte vad som hände!
Just nu hör hon bara av sig om pengar, inte ett ord om hur hon mår eller frågar mig hur jag mår. Men det är väl hennes sätt att kanske bearbeta det hela. Hoppas iaf att allt löser sig i slutändan och det tror jag det gör.
Nu ska jag försöka få i mig lite mat.
Hej för idag.

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hej.
Nu är denna helg till ända efter att ha jobbat 18,5 timmar från igår morse. Nu är man åter hemma i ensamheten.
Fick höra på omvägar ang min 16-åriga dotter att hon skriver mycket på ASK ang sex och utnyttjande av en kille. Man börjar grubbla och fundera vad som hänt egentligen? Hon är en sån tjej som inte pratar om saker utan håller det inom sig.
Visst vet jag vissa saker men inte allt.
Hon har genomgått en rättegång pga en nätpedofil som vart anhållen i sep-14.
62 tjejer som vittnade och hon var en av dessa. Det var en jobbig period o nu väntar man på att dommen ska komma. Så hoppas för min dotters skull o även dom andra tjejerna att han får ett långt straff.
Men i detta så kallade Sverige så blir det väl max 2 år.
Vart tog rättvisan vägen?
Länk till detta:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19624210.ab
Nej nu ska jag väl försöka göra lite måsten här hemma.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

  • 93 Readers

Likes

Comments

Hej.
Tänkte berätta lite om hur mitt liv ser ut just nu.
Är mamma till tre underbara barn. Dom är 23,16 och 14 år.
Min äldsta har flyttat hemifrån för några år sen. Min 14 åriga son bor hos sin pappa och har han varanan helg. Min dotter på 16 har precis placeras i jour familj. Det är mkt svårigheter mellan oss. Inte pga att jag knarkar eller dricker mkt. Hon har personliga svåriheter. Mkt som har hänt i hennes liv som gör det omöjligt för oss att komma överens.Jag älskar min dotter men för att vi båda ska orka o kanske komma överens i framtiden så är nog detta bäst för oss. Visst är det jobbigt både psykiskt o fysikt. Socialtjänsten ska göra en utredning och under den tiden så ska hon bo hos jour familjen.
Hoppas det finns ngn mer som har liknande problem eller erfarenheter som vill dela med sig o prata om det.
Nu ska jag återgå till mitt jobb. Kram

  • 99 Readers

Likes

Comments