Header

Bryllup

Tanja og jeg har altid været mærkelige. Det kan samtlige mennesker, vi kender, skrive under på. Så da jeg spurgte Tanja om hun ville gifte sig med mig, var det egentlig lidt af bagveje. Vi sad tilbage i maj på terrassen hos hendes mor. Hendes mor var ved at ordne bede, da jeg pludselig; helt uden at tænke yderligere over det, spørger hende (Tanjas mor, red.), om jeg må gifte mig med hendes datter. Tanja sidder på daværende tidspunkt faktisk lige ved siden af mig. Både Tanja og jeg hørte det som et nej, men Tanjas mor fik hurtigt gentaget, at hun altså sagde "ja". Således spurgte jeg både mor og datter på samme tid. Det må siges at være en win win 😉

Nogle mener bestemt, at det var en meget atypisk måde at spørge pigen, jeg elsker, om hun vil gifte sig med mig. Og det var dét. Men alligevel var det bare meget os. Tanja har sin mor med i alt, så for os var det et eller andet sted den helt rigtige måde at gøre det på. Heldigvis for mig da, sagde også hun ja. Ellers kan det godt være, det havde været lidt akavet. Skulle jeg gøre det om, havde jeg nok valgte at spørge hendes mor uden hendes tilstedeværelse, med skidt pyt. Det bliver en sjov historie at fortælle vores børn, når den tid engang er.

Samme aften satte Tanja og jeg os ned for at skulle finde en dato - den perfekte dato. Vi er nogle meget simple mennesker, så Tanja foreslog at vi kunne blive gift med samme antal dage til begge fødselsdage næste år. Hun har fødselsdag i januar og jeg har i oktober. Således endte vi med en dag i juni; desværre faldt skilledagen på en hverdag, så vi måtte finde et alternativ. Vi besluttede hurtigt at "rykke" det nogle dage frem, så vi kunne blive gift en weekend. Det var ganske simpelt at finde en dag og med tiden er det blevet den perfekte dato for os. Dette betyder altså, at Tanja og jeg skal giftes i starten af juni måned næste år og vi er allerede i fuld gang med forberedelserne (læs: mest min mor - hun elsker sådan noget). Nu må tiden bare godt gå stærkt, så vi kan blive Fru og Fru Danmark.

// Malia Sofia, x

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments