Natur bilder

Opplevd behovet for å få tømt hodet, og bruke kroppen? Hodet har en fantastisk evne til å kvitte seg med ting, ved å bruke kroppen.. Ta fatt på beina og bruk den nydelige naturen vi har fått tildelt og drøm deg bort!

Den norske naturen kan brukes til så mye, ikke bare kan du få brukt kroppen og trent, men du kan bruke den som terapi. Terapi for både kropp og sjel! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Personlig

Jeg heter Malèn Vatne Engdahl og er 19 år gammel, født i 1996.

Jeg går siste året mitt på vgs, altså mitt 4år. Etter endt skoleår i år har jeg fått spesiell studiekompetanse og fagbrev som helsefagarbeider. Veien går til videre studie...

Tidligere har jeg hatt en interesse for fotografering, dette er en interesse jeg nå har bestemt meg for å ta opp igjen. Dermed kommer dette til å bli en side hvor jeg kommer til å publisere mine bilder, og gjerne ta imot alle slags tilbakemeldinger.

Illøpet av mitt 19 år gamle liv har jeg opplevd masse, både positivt og negativt. Jeg har opplevd å bo i Spania, som er et av de mest minnerike årene hittil i mitt liv. Samtidig har jeg opplevd å miste nære venner, som dessverre har gått bort. Alle mine opplevelser og erfaringer kommer til å påvirke bildene som blir lagt ut, og jeg skal prøve å fortelle dere meningen bak bildene som blir lagt ut.

(Bildet som ble brukt i dette innlegget er dårlig mobilbilde, da jeg akkurat har fått ny mac og ikke har noen bilder på denne). . . 

Håper noen av dere vil følge meg på veien. :)

Likes

Comments