Sprogrejse

Hej venner
Lige pt. sidder jeg i min seng. Min første dag er næsten ovre. Det har været en lang dag og meget kaotisk dag. Ingen har vidst hvad de skulle og hvorhenne de skulle. Selvfølgelig fordi alt det her er nyt for os. Jeg kom først hjem klokken 17:00 og jeg tog hjem lige efter skole. Min værtsfamilie er virkelig søde og har taget godt imod mig. Mine roomies (Andrea og Noemie) er også søde nok.

Livet på sprogrejse er dog ikke kun en dans på roser. Før jeg skrev dette indlæg lå jeg og græd. Jeg føler ikke at jeg har fået nogle venner. Alle snakker kun med dem som komme fra deres eget land. Jeg er god til engelsk, men det er svært kun at snakke dansk, jeg kommer ofte til at sige noget på dansk. Alle andre har fået venner og er ude sammen med deres venner, men jeg ligger bare her i min seng uden venner. De mennesker jeg havde skrevet med i forvejen går i skoler langt væk og de har selvfølgelig andre venner. Så jeg føler mig mere alene jeg nogensinde har gjort før.

Jeg er hjemmefra vant til altid at kende folk og have venner, men nu har jeg ingen. Og det er hårdere end man tror...

- Malene

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hejsa venner!!!

Jeg sidder i skrivende stund i en bil mega tidligt om morgnen på vej til Kastrup lufthavn. Det er dagen jeg har ventet på i mere end et halvt år. Dagen i dag bliver egentligt meget rolig. Jeg skal være i Kastrup lufthavn klokken 09:05, og så skal vi ordne alle de der lufthavns ting, og så skal jeg ifølge tidsplanen flyve klokken 12:05, jeg er så i London (Gatwick lufthavn) klokken 1. Derefter skal jeg enten med en bus hen til EF loungen eller hjem til min værtsfamilie. Der er måske 2 timers transport til Brighton fra London. Resten af dagen skal jeg bare udforske Brighton med Andrea og Noemie (dem jeg skal bo med), og pakke ud. 

Programmet for de følgende dage ser PT. sådan her ud: 

6 Juli: Fra klokken 9-12 er der by-vandring hvor vi skal få en fornemmelse af hvor de forskellige ting er placeret i byen. Så er der frokost imellem 12 og 1. Og klokken 1 skal jeg I skole indtil klokken 4. Udover det regner jeg med at skulle bruge noget tid sammen med min værtsfamilie og mine 2 medstuderne. 

7 Juli: Fast track fra 9-10:20 og så ellers bare skole fra 10:20-12:00. Klokken 1 skal jeg så være i Ef loungen sammen med alle de andre og chille med dem. Så skal jeg selvfølgelig hjem til familien og spise aftensmad. Fra klokken 7-10 er der så noget der hedder "Hunt the leader" som jeg glæder mig til at finde ud af hvad er. 

Det var et hurtigt indblik i hvordan de første 3 dage ser ud..Jeg er super spændt på denne tur. 

- Malene

Likes

Comments

Sprogrejse

Velkommen til mit første rigtige indlæg.

Jeg skal som sagt til Brighton med EF sprogrejser. Hvor jeg skal på sprogrejse i 3 uger. Det vil sige at jeg skal alene afsted til brighton hvor jeg skal leve i en engelsk familie og gå i skole. Jeg skal gå på skolen der hedder Greater Brighton Metropolitan College. Hvor jeg skal gå i den internationale klasse (Det vil sige min klasse er fyldt med folk fra andre lande). Meget fint og fancy, men jeg skal kun gå der i få timer om dagen. Når jeg ikke skal gå i skole er der obligatoriske aktiviter, fester, hygge med ens nye venner. Det er alt jeg ved indtil videre. 

Nu videre til hvad jeg har tænkt mig at pakke til 3 uger i et andet (forhåbentligt varmere land) .


TØJ/SKO

Badetøj

Undertøj

Sko

Bukser

Nederdele

Shorts

Tshirts

Tops

Sokker

Bher

Jakker

Sportstøj

Sweather

Solbriller

Bælte


MAKE UP/HYGIENE

Shampoo

Balsam

Makeupfjerner + vatrondeller

Solcreme

Tandbørste + tandpasta

Makeup

Hårbørste

Elastikker

Parfume

Bind

Medicin


PRAKTISKE TING

Skoletaske

Blyanter

Håndbog

Pas

Sygekort

Forsikring

Adapter

Oplader

Pung + Kort

Kontanter

Håndklæder

Hørertelefoner

BogLikes

Comments

Det er så her jeg burde skrive et eller andet poetisk, men jeg er desværre ikke særlig poetisk. Dette er mit første indlæg på denne blog. Jeg har valgt at lave denne blog så jeg om nogle år kan kigge tilbage og se hvordan mit liv som teenager egentligt var. Desuden skal jeg til Brighton om 10 dage!!! OG der vil jeg gerne gemme alle mine minder og en skriftlig blog er det perfekte sted til det.

Som en hver anden nystartet blogger bør jeg nok præsentere mig selv. Mit navn er Malene Schwarz, den havde de fleste nok regnet ud, siden at hele min blog er fyldt med mit navn. Jeg er en forvirret teenager der prøver at passe ind i samfundets normer og stempler. Denne blog vil bære præ af at jeg er en ung forvirret pige. Jeg har mange interesser og ikke så mange talenter. Sport og videnskab er to ting jeg beskæftiger mig meget med. Jeg elsker videnskab fordi jeg får lov at forstå hvordan verden hænger sammen. Sport er bare noget jeg altid har været utrolig dårlig til, men jeg elsker alligevel sport.

På denne blog vil jeg selvfølgelig i første omgang skrive om Brighton/sprogrejser, HTX, teenagerlivet, tøj, makeup, minimalisme og hvad der lige fylder mit hoved. 

Jeg håber vi ses i mine fremtidige blogindlæg, tak fordi du læste med.

- Malene

Likes

Comments