Header

Nu är jag påväg till hjärtat. Har ibte träffat honom för 14 dagar sen så det ska bli så mysigt att få träffa honom igen. Sen vid kl 18 måste jag åka till jobbet för att jobba till 21. Efter ska jag hem. Saknar min solstråle otroligt mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och det firade jag på jobbet och min ensamhet men också fixade jag håret, blev kallare men man märker av de mörka som jag hade tidigare, men inte så mycket. Senare ska jag fixa silvershampoo och silverbalsam som hpret ska fixa ännu kallare. Idag är en dag som jag vill bara fara till sthlm och ttäffa E. Om det inte blir idag så borde det gå imorgon. Har inte träffat honom på 14 dagar. Benen börjar studsa runt snart.

Likes

Comments

Min nya växt. Blev en palm ifrån mamma en tidig alla hjärtans dag present. En växt som jag velat ha väldigt länge.

Likes

Comments

Någon av dessa långklänningar ska jag bära på min dysterd student. Vill vara extra fin men samtifigt så vill jag inte bära vitt för hon ska ha vitt. Det blir nog rosa eller blått. Tror det kommer bli riktigt snyggt.

Likes

Comments

Har nu haft influensan ja sen igår, men gick det i torsdags natt till fredagen. det är inte speciellt kul. Jag kunde knappt gå och sitta igår. Jag har vilat och legat i sängen princip hela dagen idag och det har vart så skönt. Imorgon ska jag göra det med, innan jag ska iväg gör att jobba. Och komma sent hem. Men jag tar en dag i taget av det onda, ligga och vila mycket. Vill Absolut inte ha såhär vill bli ompysslad och bli älskad. Vill ha E här hos mig har inte träffat honom på 8 dagar och vill träffa honom snart när jag inte mår såhär som jag gör just nu.

Likes

Comments

Nytt skal till mobilen och nytt skal till samlingen. VÅRKÄNSLOR delux när man har  skalet på telefonen. Så lyxigt på något sätt. Skalet kommer ifrån Ideal of Sweden och har superfina skal på deras hemsida.

Mina tidigare skal där ifrån.

Likes

Comments

Det blev två nya böcker - Arvet efter dig & Nära dig. Jag har läst böckerna Före dig och Jag saknar dig som var så bra. Så nu kommer jag läsa dessa två böcker. under vår/sommaren. Jag var så igenklistrad när jag läste boken Före dig så jag blev så tagen att läsa hennes andra bok. Letade egentligen efter första boken i serien av Maria Wern men den var slutsåld, så jag hittade dessa två böcker istället.

Likes

Comments

Årets första semla och säkert första och sista med. Den var väldigt god, vill såklart testa wrap semlan också. Sen får det räcka.

Likes

Comments

Hej alla! Jag har inte haft tid eller någon glöd alls för att skriva. Jag hade också ingen inspiration på vad jag skulle skriva här och min energi tog helt enkelt slut. Nu har jag lite energi och det kommer inlägg någon gång i veckan.

Likes

Comments