Idag fick jag reda på att jag inte har något jobb nästa år. Det är slutjobb, annars får jag börja om på 0. Jag fixar det efter jul. Åh jag orkar inte detta längre snart. Vill bara ha heltidsjobb från och med nu..

Godjul alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Natten till idag vart både bra och dåligt. Idag har jag tagit det lugnt. Tidigare idag kollade jag mamma och bröderna på en utställning av målningar som var så fina :) sedan var det dags att börja städa. Ikväll ska jag ta det mestadels ta det lugnt. Sova bra. Titta på tv och fixa badrummet och kanske bada efter det.

Likes

Comments

Söker jobb så det knakar och snart är man less på att ha sökt jobb när i några timmar sökning så snart ska man vila från detta och ta en skön varm dusch och något att äta. Nu ska man blogga så det knakar. Jag hoppas verkligen att jag får något heltidsjobb. 

Ikväll blir det att titta på hjältegalan 2014, kl: 20-22. Jag hoppas att kullen har det kul ikväll/natt för han ska ut och ha det kul :) Miss u

Likes

Comments


Jag älskar dig! <3

Vi vandrar genom livet, hand i hand. Du - är den som betyder allt för mig. Ingenting är större än den kärlek vi fann. Du är för mig, det finaste som finns!I just can´t stop loving you ♥ All I want for christmas is you ♥ Du gör mig lycklig när jag är med dig!

Likes

Comments

Jag har tänkt de senaste åren, efter simningen men jag hade den då. Det är min mage, visst tycker de att jag är sma, men de tycker inte jag. det är en viss del utav magen som bara har växt de senaste åren det är buken men jag är inte gravid, det är bara jag som inte har tränat ordentligt efter när jag hade slutat simma. Jag går varje dag till skolan. Varje dag! Mitt beslut nu är att jag ska börja träna varje dag efter skolan så att jag får minska magen och att jag koppas att jag äntligen får den kroppen jag behöver någonsin. Det vill jag verkligen ha.

Likes

Comments

Idag är dagrn före nyår här och det är ingen snö på marken. Om man tänker tillbaka så var det snö för ett år sen. Igår iaf kom vi hem och det var så skönt. men år 2014 måste det vara bäst, bättre än 2013.Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7447454062 "

Likes

Comments

Nu sitter man i bilen påväg hem från pite. Jag har haft en underbar jul uppe hos min morfar. Nu är man påväg hem, musiken är på men jag ska le så jag orkar lite längre med min rygg. Har sjukt ont. Två dagar kvar till nyår. Så börjar man jobbet snart igen. 

Likes

Comments

Idag startade man 7.30 hemifrån för att komma till min morfar och där ska jag fira jul med mys och mat med familj och släkt. Mysigt att vara uppe i Norrland, nu ska jag sitta någon timme till Pite. Men jag skriver sen efter jul, eller på julafton :) 

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag ska skriva om min framtid på ett ungefär. 
 
Nu ? våren 2014, kommer jag bo hemma och för att jobba sista terminen. Leta efter ett boende närheten att jobbet som jag ska jobba på Pirbadet i Trondheim som simtränare och sen så har jag tänkt ha ett till jobb.
Sensommaren 2014, kommer trodligtvis flytta till Trondheim om jag hittat någon boende annars är det plan B som hjäller om jag inte hittar något boende och det är hemligt just nu. 
2015, kommer jag bo där jag bor och jobba i något år. 
2016, Tror jag nog flyttar till Pite för att bo nära Morfar, kusinen och Ulla. Där vet jag inte hur länge jag stannar men en snr framtid kommer ja flytta igen.

Likes

Comments

m

Likes

Comments