Header

Se så fin og kul denne skinnjakka er! Har alltid kjøpt meg svart skinnjakke, men nå måtte jeg bare slå til når jeg så denne!

Denne blir fin i sommer til både kjoler, jumpsuits og bukser!

-M

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 36 Lesere

Likes

Comments

For en fantastisk frihelg det har vært! Dro til Hamar på shopping, vært ute med venner, spist god mat, og avsluttet denne dagen med en fin tur opp til lysgårdsbakken, der vi grillet pølser og koste oss! Nå er det tv kveld før en finner senga og lader opp til en ny uke!

Ønsker dere en fin søndagskveld!

-M

  • 39 Lesere

Likes

Comments

Se hvor fantastisk fint det er her i Lillehammer! Vi bestemte oss for å komme oss ut, gå en tur opp til hoppbakken i dag! Fin temperatur, helt stille og sola som varmer, noe så fint!!

Er så godt å komme seg ut iblandt! Plana var egentlig å ta meg en tur på elixia i dag, men det ble ikke aktuelt i dette fine været!

Nå er det husarbeid og litt alenetid som står for tur! Ønsker alle sammen en riktig fin søndag, vertfall til alle mødre det ute:)

  • 46 Lesere

Likes

Comments

Hei!

I går kveld hadde jeg besøk av 5 søte jenter, vi spiste taco og hadde det koslig hos meg før vi dro på kino for å se Fifty Shades of Grey Darker, hadde ganske store forventninger til filmen, før jeg hadde sett den hadde de fått en terningkast 2. Min mening var at denne filmen var bedre enn den første! har ikke lest bøkerne enda, hørt at de er masse bedre enn filmene! Spørst om jeg må begynne å lese de, selv om jeg ikke er noe glad i å lese bøker, hehe.

I dag skal jeg jobbe til kl 18.00, så tar jeg helg! Blir en rolig lørdag hjemme, det er best etter en arbeidshelg! :-)


Ønsker alle sammen en fin lørdag!:)

  • 48 Lesere

Likes

Comments

Hei!

I dag har jeg fri fra jobb! Startet dagen med en god frokost, dro på trening for å trene intervaller, formen har ikke vært helt på topp i det siste, håper for guds skyld at det ikke er forkjølelse på gang. Var iallefall godt å få trent litt! Nå har jeg hatt litt selvpleie, det er alltid godt.


Det beste jeg vet etter trening, er smoothie! Lager som oftest det når jeg har lyst på noe søtt, det funker veldig fint!

Det jeg gjør er å blande appelsinjuice,yoghurt og frossne bær til det blir en passe tykkelse på den!

Denne gangen ble det jordbær,bringebær og banan! Fantastisk frisk og god smak :)

Ha en fin torsdag videre!

  • 64 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Snart skal jeg vende snuten hjemover, er ikke så glad i å kjøre bil i så mange timer alene, men det går nok fint! Har hatt en kjempefin helg sammen med familie og venner. Nå i skrivende stund er det familieselskap her hjemme, alltid koslig å få samlet familien når jeg ikke får sett dem så ofte.

Utrolig hvor fort en helg går, i morgen er det en ny uke! Tilbake til jobb og trening💪🏽

  • 71 Lesere

Likes

Comments

Endelig er det fredag! Nå skal jeg på jobb, før det blir en laang biltur hjem til Molde! Har ikke vært hjemme siden jul, gleder meg til å se igjen familien og vennene mine!

I går kveld var jeg på trening etter jobb, spiste, hadde litt selvpleie og pakket! Ble ganske sent, men det er ikke lenge til helg, det skal bli godt:)

Så uvandt med å ha så kort hår, skal se hvor lenge jeg holder ut denne gang! Det er en befrielse uten så masse hår vertfall!

Fikk disse to lipstickene i posten i går, gleder meg til å få testa fargene, har to stk fra før! De er fra Jeffree Star.

Ønsker alle en fin Fredag😊

  • 71 Lesere

Likes

Comments

I dag etter jobb, dro jeg for å fikse neglene mine! Sinnsykt lenge siden jeg har fikset de, var avhengig av gellack før, men har hatt en laang pause. Jeg har også kurs på negledesign og håndpleie selv, men er en stund siden jeg har jobbet med det. Det var vertfall utrolig godt å bare sette seg ned og bli neglefin.

Denne gangen ble det hos Loan Studio, kjempe flink, effektiv og koslig dame! Annbefaler henne på det sterkeste til de som bor i nærheten!

Denne gangen ble det akrylnegler, og ombrè effekt!

Jeg er såå fornøyd, hva syns dere?

  • 107 Lesere

Likes

Comments

Bestilte meg ny telefon for en uke siden! Bestemte meg for å kjøpe en ny iphone, har en iphone 5c som er litt knust og har begynt å blitt litt treig.

Mange tenker sikkert hvorfor ikke 6s eller 7? Men jeg vil ikke ha noe stor telefon, er så fornøyd med størrelsen på den her, og det som er så bra med Iphone SE er at det er utseende til en 5'er men det er egentlig en 6'er!

Nå blir det enda klarere og bedre bilder til bloggen, jippi:-)

  • 100 Lesere

Likes

Comments

Hei!

I dag har jeg hatt en effektiv dag! Vært på jobb, fått trent, tatt sol, vasket leilighet, baket kanelsnurrer og fått litt tid til selvpleie.

Dagene går som oftest sånn, skjer ikke så mye mere spennende i hverdagene mine men.
I helga har jeg arbeidshelg, så da skjer det ikke stort mere enn det.

Nå skal jeg og samboeren se på serie og spise nystekte kanelsnurrer, mmm!

Ha en fin kveld videre:-)

  • 99 Lesere

Likes

Comments