Personlig

Hej alle sammen og velkommen til mit første blog indlæg. Jeg har tænkt mig og fortælle lidt om mig selv da jeg tænker at det kunne være en god måde at starte ud på.

Mit navn er Malena Schouboe Jürgensen. Jeg er født og opvokset på Amager. Jeg bor i kastrup i et lille hus. Jeg er 13 år gammel og fylder 14 den 21 januar 2018 (om 6 dage). Jeg har 2 storebrødre men de bor dog ikke hjemme mere så jeg bor "bare" med mine forældre. Jeg går i 7. klasse på en skole på Christianshavn. Jeg går ikke til sport i min fritid men dog går jeg tit i fitness. Jeg er mest sammen med mine venner i fritiden, Hvor vi egentlig bare går på Cafe, Ser Netflix, Tager billeder osv. Jeg går rigtig meget op i tøj og stil. Jeg elsker og sammensætte fede Outfits og bare prøve mig lidt frem.


Det var egentlig det jeg havde for idag. Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at stille dem i kommentaren & husk at følge med på instagram @ Malenajurgensen! Tusind tak fordi i læste med! God aften. Kys MBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments