Allmänt, Tankar

Hallå!
Det händer inte så mycket i mitt liv. För ungefär en vecka sen var jag i Kalmar och hälsade på Linnéa. Vi shoppade och åt gott och hade det trevligt.

Julångesten börjar komma mer och mer. Igår kokade jag smörkola men den blev mer som knäck än kola så jag gick upp på mitt rum och grät. Så himla överdrivet men just då kändes det som att jorden gick under. Kuuuuuuuuuuul

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Allmänt

Vaknade med ångest idag och jag har ingen aning om varför. När man vet orsaken till ångesten kan man åtminstone försöka göra något för att det ska bli bättre. Jag blir så trött på ångesten, orkar inte hantera den.

Likes

Comments

Allmänt

Sitter på cityterminalen och väntar på min buss hem till Västervik.
Denna vecka har gått så himla fort. Det känns som att jag knappt hann komma innan jag skulle fara hem igen. Veckan har både varit rolig och sorgsen, men mest rolig. Det spelar ingen roll hur länge sen det var vi sågs, det är som att vi aldrig var ifrån varandra, en extra familj uppe i norr.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har det snöat hela dagen, det skulle vara klass 2 varning men det har mest snöat och blåst hela dagen. Vi passade på att ta det extra lugnt idag och har mest kollat på tv, spelat spel och umgåtts.

Likes

Comments

Allmänt

Att komma till Boden är som att komma hem till en andra familj.
Här har det snöat hela dagen, jag har längtat efter kylan.

Likes

Comments

Allmänt

Sitter på Arlanda och väntar på flygplanet, har varit på resande fot i 7 timmar. Nu är det bara några timmar kvar tills jag är framme.

En kille frågade om min tröja var från Gucci men den är från HM, blev helt ställd och kunde knappt svara.

Likes

Comments

Allmänt

Idag var jag på Ekenäs julmässa med Lovisa, Hanna och Rebecka. Det var jättemysigt och fint, har aldrig varit där när det har varit mörkt. Köpte lite presenter och getost 😍

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag äntligen gått färdigt stresshantering/livskunskapkursen. Allt har inte varit jätterelevant för mig men har ändå lärt mig lite nytt.

Nu har jag precis varit ute på långpromenad med Milton. Har saknat honom ❤

Likes

Comments

Tankar

Jag vill så gärna ha en hund att det gör ont i kroppen. Det känns som att allt kommer bli mycket bättre bara jag får en hund men vet att det troligtvis inte är sant. Hundar kräver massa arbete, tid och pengar. Allt är inte bara kärlek och lek men jag vill fortfarande ha en hund så jävla mycket.

Likes

Comments