Min kanal
Making it flawless

Nu var det tid för ett nytt event i Stockholm. Men denna gången hade jag bestämt att jag skulle åka ditt och hem på samma dag. Jag bokade mig tåg biljet ditt för att jag ville arbeta på mitt tentamen arbete under tiden och så blev det flyg hem för att inte komma hem allt för sent.

Detta eventet var för att visa up Firminio nya väskor i fashion week med hjälp av fina modeller på en catwalk.
Dom slog till stort och hade eventet på den italienska ambassaden där det bjöds på opera song, tilltugg dricka och mingel.
Jag ska vara helt ärliga med er och säga att jag kände mig lite som ”a fish out of water “ eftersom detta var helt nya människor. Som tur var så fanns ju Aysha Jones där eftersom det var hennes agentur Lenoir Agency som arrangerade eventet och castat alla modellerna som gick catwalken. Med Aysha så kom ju så klar hennes underbara tjejer med Lisa och Sofia super snälla kvinnor som får en att slappna av och känna sig som hemma.
Nästa färd till Stockholm kommer att bli redan på onsdag då IDUN MINERALS ska ha sitt event. Men nu till den stora frågan när kommer NI ha ett event i Göteborg?


Bild: Aysha Jones& Lisa, Samira Ismail (jag)& Stefania De Cesare, Sofia Lindh& Samira Ismail, Aysha Jones & Sofia Lindh, Samira Ismail& Aysha Jones.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag lär mig aldrig från mina misstag när det kommer till att prova ut nya saker! Du ser jag har väldig känslig hy och en extrem känslig näsa.
Min hud har en tendens att alltid bli irriterad över vad som helst, det kan räcka med att jag kliar mig någonstans så helt plötsligt blir det helt svullet och röd. Problemet med min extra känsliga näsa, eller rättare sagt mitt luktsinne är att jag har migrän och en attack triggas alltid av dofter, så jag håller mig borta från allt som har en doft som till exempel fenty foundation som gav mig migrän i 5 dagar!.

Nu till min episod med håret jag köpt från aliexpress, jag fick hem håret strax innan nyår och hittade fort en salong i Göteborg som kunde sy in weaven. Jätte nöjd och super glad när jag gick därifrån håret såg så bra ut och riktigt mjukt.
Men efter 5 dagar av att klia halvt sönder min hårbotten och provat ut allt som fanns för att lindra det så bestämde jag mig för att tvätta håret i hop att det skulle hjälpa. Det var nog det dummaste jag kunde har gjort, medan jag tvättade håret så kunde jag se att svart färg kom av från håret men jag tänkte inte så mycket på det.

Gick och la mig och vakna runt 04:00 av att hela jag brinner men mest var det i hårbotten och öronen. Jag gick in på toa för att titta på mig själv och fick en stor chock mina öron var jätte röda och svullna och hårbotten kändes som stora sår!
Jag lyckades ta av mig weaven och boka mig in mig hos läkaren som förklarade att det var någon kemikalier i håret som kom av medan jag tvättade det och jag fick en reaktion till det.
Tänk nu på att alltid tvätta hår ni köper noggrant innan ni lägger det i.

Likes

Comments

Det har tagit nästan 3 månader för att få hem denna kjolen, men det är ju också förväntad när man beställer saker från aliexpress och wish.

Fick hem den tre dagar sedan det första jag gjorde var att ringa min vän som jobbar som fotograf för att komma över för en photo shoot!
Vi har alltid så roligt i hop och jag älskar hur bilderna alltid blir när vi jobbar tillsammans.

Jag har alltid viljat ha en sådan kjol, men nu kommer dilemma över när kan man använda den och var ska man då?
Funderar på att ha på mig den på ett event jag har blivit inbjuden på nästa vecka där temat ska vara cirkus eller vad tycker ni?

Kjol: Aliexpress
Top: Ginatricot

Likes

Comments

Peruk? Ja exakt peruk!
Jag är en person som älskar att ändra på hur jag ser ut från dag till dag. Varje gång jag ska någonstans eller bara ta en bild så frågar jag mig själv ”vem ska jag vara idag?”

Du ser inte bara ändrar mina peruker hur jag ser ut men jag väljer ut peruker för hur jag känner mig just den dagen. Att på ett snabbt sätt kunna ändra färg, frisyr och längd är nog det bästa med peruker.

Jag använder mig också av weave som sys in när jag skall iväg någonstans en längre tid och inte kan packa med alla mina peruker. Men tycker inte om faktumet att jag inte kan ”ta av” mig den när jag kommer hem hi hi.
Prova själv och se vad ni tycker, kanske så kommer ni att älska det lika mycket som jag.

Likes

Comments

Eftersom jag älskar smink och allt skönhet relaterad och enbart lärt mig allt jag kan genom en “trail and error” sätt så kände jag att det var tid att gå en kurs för att inte bara lära mig nya saker men också för att sedan kunna svara på ett ”rätt” sätt över varför man gör så här eller så där.
Jag har länge tittat in dom olika kurser som finns att gå på genom Färg collection smink skola, men har inte haft tiden eftersom högskolan tar mestadels av min tid. Jag bestämde mig för att först ringa för att höra över tiderna dom olika kurserna skulle hållas på, tre lördagar från 12:15 perfekt tänkte jag och genast bokade in mig på ” lilla makeup skolan”.
Dagen kom då kursen skulle hållas, måste vara ärlig och säga att jag var väldig nervös över att jag kanske skulle få höra ”nej så gör man inte” ”nej nej nej har du sminkat dig så?”. Men självklart så var det inte utan läraren en jätte trevlig makeup artist var riktigt snäll och inte dömande över någonting.
I klassen så fanns det 3 andra tjejer som också skulle göra kursen, alla fick var sin plats framför en stor spegel med alla olika verktyg som vi skulle behöva. Eftersom kursen skulle vara i tre tillfällen så delades allt upp från att första gången lära oss om foundation vad som passar oss hur vi skall tänka när vi provar ut och vilka dom olika tonerna är.
Lördagen där på skulle vi komma med foundation och countor redan på eftersom det var det vi fick lära oss första gången. Denna gången skulle fokusen vara på ögonbryn och detta älskade jag eftersom jag alltid varit dålig på just detta. Former och hur man noppra var första steget, sedan bestäms färg och hur man fyller i antigen med en penna eller med pensel.
Sista tillfällen så var jag tyvärr tvungen att avboka eftersom mina barn fick maginfluensa, men eftersom jag redan hade gjort dom första så fick jag erbjudan att få komma in i en annan klass för den sista lektionen.
Två veckor senare var jag tillbaka på Färg collection smink skola för min sista smink kurs , nu så var fokusen på en helhets look. Vi gick igenom alla saker vi hade lärt oss och hur man framhävas sina ögon genom att använda sig av olika knep för att få dom att se större ut eller att rama in ögonen.
Efter att klassen var över så var det tid att välja ut smink, när man gör denna kursen så ingår också foundation och en pallet av sex olika färger att välja i mellan.
Jag var ju trots allt i en smink affär och något som jag har ett stort problem med är att jag alltid skall köpa Färgs collection setting powder, jag har ca sex styckna hemma men som sagt så har jag ett problem.
Med sminket i väskan så vad det tid att åka hem med ny kunskap av hur man kan använda smink.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan blev jag inbjuden på en event kväll för Firminio ett Italiensk märke som gör super fina väskor. Självklart var detta något som jag bara var tvungen att tacka ja till.
Med biljetterna i handen var jag på Landvetter flygplats kl 12:00 för min första resa till Stockholm sedan vi först kom till Sverige 1989.
Eftersom eventen inte började fören kl 17:30 så fick jag lite tid över för att titta runt, shoppa och möta upp gammal vänner som jag inte träffat på 15 år.
Lite nervös men något upprymd så var jag nästan framme på Österlånggatan. Första personen jag träffade på var Aysha Jones med ett stort leende välkomnade mig in, presenterade mig till alla och fick mig att känna mig välkommen.
Eventet hölls i Firminio egna affär där vi fick möjligheten att titta runt och prova ut väskorna, själv hittade jag min favorit väska hängde vid fönstret. Stilren snygg färg en som man kan ha i många olika tillfällen.
När eventet börja dra sig till sitt slut och det blev tid att åka hem så fick vi alla en Melanin Boxes låda att ta med hem, i lådan fanns det många olika skönhets produkter att prova ut.
Övernattning blev hemma hos den underbara Aysha Jones och nästa dag redan kl 09:00 var jag tillbaka på Landvetter flygplats.
Event är något som jag bara älskar att gå på och kan inte vänta till nästa gång jag blir inbjuden.

Likes

Comments

Efter 3 veckors uppehåll så är jag nu äntligen tillbaka på gymet!
Dagen efter mitt sista gympass började allt gå neråt, vaknade med att allt bara snurrade runt! Varje gång jag vände på huvudet eller ställde mig upp så va jag tvungen att hålla i mig för att inte hamna på golvet!
Självklart va det bara att boka tid hos läkaren.
Efter undersökningen så blev diagnosen "kristaller i mellan örat" tydligen så hade jag gjort någon övning som gjorde att en av kristallerna hade lossnat och det va det som gjorde att jag kände mig yr!
Med läkarens order om att inte gå på gymet och hålla mig hemma tills jag kände mig bättre, började jag också att äta allt som jag har avstått i över 3 månader!
Kroppen blev slöare svårare att sova och mitt ansikte som en gång i tiden inte hade ett enda märke på började att se ut som den tillhörde en 16 år kille som går igenom puberteten!

Men nu så är det nya tag och åter tillbacka till ett mer hälsosammare liv.

Likes

Comments

Jag har underbara följare på min kanal som inte bara stöttar mig och visar mig kärlek, men också ställer frågor och ger mig nya idéer av vad dom vill se på min kanal.
En fråga som jag får ofta är "hur får man ett samarbete med ett företag på youtube"
Eftersom jag måste skriva svaret till olika människor tänkte jag att det skulle underlätta att bara göra en video som jag kan länka till när någon frågar.

Och så blev det dagens video.
Min tanke är inte bara att tala om för människor som har en youtube kanal utan på alla sociala nätverk. Om du till exempel har en blogg, Instagram eller en facebook grupp -gör du så här

Jag hoppas att detta hjälper många där ute precis som jag försöker att göra något stort på nätet ❤️

Likes

Comments

Efter att länge ha handlat mitt smink hos cocopanda så fick jag erbjudandet att samarbeta med dom på en foudation/contour palett!

Ett par dagar efter jag tackade ja till att göra review på Mist Stockholm paletten så va den hemma!
Första saken jag märke när jag öppnade upp lådan som allt smink låg i va den fina silvriga förpackningen.
Jag va ju bara tvungen att prova ut den så fort som möjligt!

Men barnen va ju hemma så det blev bara att vänta och ha tålamod tills då pojkarna åkt till skolan.Jag har bara en gång försökt att filma när dom har varit hemma och det sluta med att dom ville också vara med! Men en av mina regler med min kanal är att dom kan va med när dom förstår vad det innebär att visa sig framför hela världen.

Det blev inte fören dagen efter som jag äntligen fick chansen att sätta mig framför kameran och prova ut produkterna i en "sun kissed" look då inspirationen kom från att det va en riktigt varm och soliga dag.

Likes

Comments

I dag kom jag hem till en jätte fin överraskning ett paket från färg collection!
Jag har länge handlat smink hos dom och går ofta in på deras hemsida för att hämta inspiration innan jag sätter mig framför kameran för att filma en ny video.

I det fina paketet hittade jag två setting powders, en foundation/ concealer och hela tre kiss proof lip liner!
Blev extra glad när jag kollade på namnen på en av lip liners Nairobi staden jag är född i!!

Jag satte mig direkt framför kameran för att göra en review på produkterna och kan bara säga I L O V E it!!

Likes

Comments

Instagram@makingitflawless